- Ana Sayfa
- Vlore Otelleri
- Regina City Hotel


Regina City Hotel
Oda Seçenekleri

- Havaalanı gidiş geliş servisi ücreti: araç başına 120 EUR (tek yön, maksimum kişi sayısı 4).
Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil
- İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
- Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
- Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
- Misafirlerin beşik/bebek yatağı rezervasyonu için bu konaklama yeriyle önceden iletişime geçmesi gerekir
- Bu konaklama yerinde kredi kartları, banka kartları ve nakit kabul edilmektedir
- Bu konaklama yerindeki güvenlik özellikleri arasında karbonmonoksit dedektörü, yangın söndürücü, duman dedektörü, güvenlik sistemi, ilk yardım çantası ve dış mekan ışıklandırması yer almaktadır
Otel Hakkında
Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 45 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz internet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.
Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Özel plajda güneşin tadını çıkartabilir veya açık havuz dâhil diğer dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve banket salonu vardır.
Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.
Ulusal Bağımsızlık Müzesi - 2,3 km / 1,4 mi
Vlora Üniversitesi - 2,4 km / 1,5 mi
Muradie Mosque - 3,9 km / 2,5 mi
Sheshi i Flamurit - 4,2 km / 2,6 mi
Bayrak Meydanı - 4,2 km / 2,6 mi
Independence Square - 4,3 km / 2,6 mi
Tarihi Müzesi - 4,4 km / 2,8 mi
Kaninë Castle - 5,6 km / 3,5 mi
Marina di Orikum - 13 km / 8,1 mi
Marmiroi Church - 18,1 km / 11,2 mi
Apollonia Arkeoloji Parkı - 39,7 km / 24,6 mi
Seman Plajı - 43,9 km / 27,3 mi
Drymades Beach - 51 km / 31,7 mi
Tercih edilen havaalanı Regina City Hotel Tiran (TIA-Nene Tereza Uluslararası) - 154,8 km / 96,2 mi mesafede
Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Vlorë bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1076 ayak kare alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.
Bu otelde, 2 restoran ve kahve dükkânı/kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 07.30 ve 10 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.
Ulusal Bağımsızlık Müzesi yakınında
Regina City Hotel konaklamanızda Vlorë merkezinde, Vlora Üniversitesi ve Ulusal Bağımsızlık Müzesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu plaj olan otel Muradie Mosque ile 3,8 km (2,3 mi) ve Sheshi i Flamurit ile 3,9 km (2,5 mi) mesafede.