Rose Palace Hotel




Fiyatları görmek için tarih seçiniz
Otel Özellikleri
Giriş-Çıkış ve Önemli Bilgiler
Otel Hakkında
Misafirler için 11 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz internet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve terlik vardır. Misafirlerimize masa, tavan vantilatörü ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.
Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.
Maroof International Hospital - 0,6 km / 0,4 mi
Fatma Cinnah Parkı - 2,7 km / 1,6 mi
Margalla Hills National Park - 4,4 km / 2,7 mi
Centaurus Alışveriş Merkezi - 4,4 km / 2,7 mi
Golfa Sharif Mozolesi - 5,6 km / 3,5 mi
Saudi Pak Tower Building - 5,7 km / 3,6 mi
Allama Iqbal Open University (Allama Iqbal Açık Öğretim Fakültesi) - 6,5 km / 4 mi
Faisal Camisi - 6,5 km / 4,1 mi
Safa Gold Mall - 6,8 km / 4,2 mi
Quaid-i-Azam University - 7 km / 4,4 mi
Uluslararası İslam Üniversitesi - 7,5 km / 4,7 mi
Ulusal Sanat Galerisi - 8,9 km / 5,5 mi
Majlis-e-Shoora - 9,3 km / 5,8 mi
Pakistan Yüksek Mahkemesi - 9,4 km / 5,8 mi
Aiwan-e-Sadr - 9,6 km / 6 mi
En yakın havaalanı İslamabat (ISB-Islamabad Uluslararası) - 31,3 km / 19,4 mi
Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, çamaşırhane ve ATM/banka hizmetleri mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.
Otel 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 06.30 ve 11 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.
Islamabad (F-10 Sektörü) içinde
Islamabad (F-10 Sektörü) bölgesindeki Rose Palace Hotel misafirlere Maroof International Hospital ve Margalla Hills National Park ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Fatma Cinnah Parkı ile 2,5 mi (4 km) ve Centaurus Alışveriş Merkezi ile 2,6 mi (4,2 km) mesafede.