San Teodoro Boutique Hotel




Fiyatları görmek için tarih seçiniz
Otel Özellikleri
Giriş-Çıkış ve Önemli Bilgiler
Otel Hakkında
Misafirler minibar ve Akıllı televizyonlar bulunan 10 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz internet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.
Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.
Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.
Stari Grad Ovası - 0,1 km / 0,1 mi
Korcula Eski Kenti - 0,1 km / 0,1 mi
Large Governor s Kulesi - 0,1 km / 0,1 mi
Marco Polo nun Doğduğu Ev - 0,1 km / 0,1 mi
Korčula Feribot Terminali - 0,2 km / 0,1 mi
Moreška Müzesi - 0,2 km / 0,1 mi
ACI Marina Korcula - 0,2 km / 0,2 mi
Korcula Kent Müzesi - 0,3 km / 0,2 mi
İkon Müzesi - 0,3 km / 0,2 mi
Saint Mark Katedrali - 0,3 km / 0,2 mi
St. Mark s Meydanı - 0,3 km / 0,2 mi
Piskoposluk Hazinesi - 0,3 km / 0,2 mi
Banje Plajı - 0,5 km / 0,3 mi
St. Blaise Hisarı - 0,7 km / 0,4 mi
Aziz Anthony Kilisesi - 2,2 km / 1,4 mi
En yakın havaalanı Split (SPU) - 222,5 km / 138,3 mi
Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.
Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8 ve 10 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.
Korcula Eski Kenti yakınında
Korčula şehrindeki San Teodoro Boutique Hotel konaklamanızda Korcula Eski Kenti ve Stari Grad Ovası sadece birkaç adım ötenizde olacak. Bu otel Marco Polo nun Doğduğu Ev ile 0,1 mi (0,1 km) ve Large Governor s Kulesi ile 0,1 mi (0,1 km) mesafede.