- Ana Sayfa
- Cartagena Otelleri
- Sonesta Hotel Cartagena


Sonesta Hotel Cartagena
Oda Seçenekleri

Sizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir. Ücretlere geçerli vergiler dâhil olabilir:
- Konaklama yerinde KDV (%19) ödemeniz gerekebilir. Ülkede yerleşik olmayıp yabancı bir kart veya banka transferi ile ödeme yapan ve geçerli bir pasaport ile turist vizesi ibraz eden misafirler, turist paket rezervasyonlarında (konaklama ve diğer seyahat hizmetleri) katma değer vergisinden (%19) muaf tutulabilir.
Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.
- Havaalanı gidiş geliş servisi ücreti: oda başına (gidiş dönüş) 40 COP.
- Geç çıkış ücreti: 450000 COP.
- İlave yatak ücreti: gecelik 90000.0 COP.
Yukarıdaki list
- İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
- Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
- Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
- Yarıyıl tatili sırasında bu otele giriş yapacak misafirler en az 18 yaşında olmalıdır
- Misafirlerin otelde otopark rezervasyonu için bu konaklama yeriyle önceden iletişime geçmesi gerekir
- Bu konaklama yerinde kredi kartları, banka kartları ve nakit kabul edilmektedir
- Bu konaklama yerindeki güvenlik özellikleri arasında karbonmonoksit dedektörü, yangın söndürücü, duman dedektörü, güvenlik sistemi, ilk yardım çantası ve pencere korkulukları yer almaktadır
- Kültürel normların ve misafir politikalarının ülkeye ve konaklama yerine göre farklılık gösterebileceğini lütfen unutmayın. Burada listelenen politikalar konaklama yeri tarafından sağlanmıştır.
- Bu otelin plaj girişi, spa sı ve ıslak mekânları, bir hafta sonu tatilini takip eden her pazartesi veya salı günü bakım için kapatılmaktadır. Açık havuz, bir hafta sonu tatilini takip eden her salı veya çarşamba günü bakım için kapatılmaktadır.
Otel Hakkında
Make yourself at home in one of the 152 guestrooms featuring minibars and flat-screen televisions. Rooms have private balconies. Complimentary wireless internet access keeps you connected, and cable programming is available for your entertainment. Private bathrooms with showers feature complimentary toiletries and hair dryers.
Dip into one of the 3 outdoor swimming pools or enjoy other recreational amenities including an outdoor tennis court and a 24-hour fitness center. This hotel also features complimentary wireless internet access, concierge services, and wedding services.
Distances are displayed to the nearest 0.1 mile and kilometer.
La Boquilla Beach - 0.6 km / 0.3 mi
Las Americas International Convention Center - 1.3 km / 0.8 mi
Crespo Linear Park - 2.8 km / 1.7 mi
Marbella Beach - 4.7 km / 2.9 mi
Rafael Nunez Museum and House - 6.8 km / 4.2 mi
Casa de Rafael Núñez - 6.8 km / 4.2 mi
Walls of Cartagena - 6.8 km / 4.2 mi
Del Cabrero Chapel - 6.8 km / 4.2 mi
El Cabrero Park - 6.9 km / 4.3 mi
Centro Comercial La Serrezuela - 7.1 km / 4.4 mi
India Catalina Monument - 7.2 km / 4.5 mi
Fine Arts - 7.3 km / 4.5 mi
Plaza de San Diego - 7.3 km / 4.5 mi
La Merced Square - 7.4 km / 4.6 mi
Mall Plaza El Castillo - 7.4 km / 4.6 mi
The preferred airport for Sonesta Hotel Cartagena is Rafael Nunez Intl. Airport (CTG) - 6.1 km / 3.8 mi
Featured amenities include a 24-hour business center, dry cleaning/laundry services, and a 24-hour front desk. Planning an event in Cartagena? This hotel has 2293 square feet (213 square meters) of space consisting of a conference center and meeting rooms. A roundtrip airport shuttle is provided for a surcharge (available 24 hours), and free self parking is available onsite.
Grab a bite at Restaurante Palenke, one of the hotel s 2 restaurants, or stay in and take advantage of the 24-hour room service. Wind down with a drink at one of the 2 bars/lounges or 2 poolside bars. A complimentary buffet breakfast is served daily from 6:00 AM to 10:00 AM.
In Cartagena (La Boquilla)
With a stay at Sonesta Hotel Cartagena in Cartagena (La Boquilla), you ll be within a 15-minute drive of Walls of Cartagena and Clock Tower. This beach hotel is 5.4 mi (8.7 km) from Cartagena de Indias Convention Center and 5.8 mi (9.4 km) from Bocagrande Beach.