Super Hotel Takaoka Ekinan




Fiyatları görmek için tarih seçiniz
Otel Özellikleri
Giriş-Çıkış ve Önemli Bilgiler
Otel Hakkında
94 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.
Kaplıca gibi dinlenme fırsatlarının keyfini sürün veya ücretsiz kablosuz İnternet dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.
Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.
Toshinaga Maeda Gömütü - 0,7 km / 0,4 mi
Zuiryu-ji Tapınağı - 0,9 km / 0,6 mi
Takaoka Daibutsu Buddha - 1,1 km / 0,7 mi
Takaoka Belediye Müzesi - 1,3 km / 0,8 mi
Imizu Tapınağı - 1,4 km / 0,9 mi
Takaoka Kalesi Kalıntıları - 1,5 km / 0,9 mi
Kanaya-cho Sokağı - 2,1 km / 1,3 mi
Takaoka Sanat Müzesi - 2,3 km / 1,4 mi
Notohanto Quasi-National Park - 7,3 km / 4,5 mi
Izumi Kent Shinminato Müzesi - 7,8 km / 4,8 mi
Shokoji Tapınağı - 8 km / 5 mi
Fushiki Hava Müzesi - 8 km / 5 mi
Keta Tapınağı - 8,6 km / 5,4 mi
Akamaru Asai Tapınağı - 9 km / 5,6 mi
Fukuoka Kamera Müzesi - 9,4 km / 5,8 mi
En yakın havaalanı Toyama (TOY) - 26 km / 16,2 mi
Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.
Super Hotel Takaoka Ekinan misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 6.3 ve 8.3 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.
Toshinaga Maeda Gömütü yakınında
Takaoka bölgesindeki Super Hotel Takaoka Ekinan konaklamanızda, Toshinaga Maeda Gömütü ve Zuiryu-ji Tapınağı ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Noto Yarımadası ile 7,2 mi (11,5 km) ve Takaoka Daibutsu Buddha ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.