Setur Logo
Setur Servis Turistik A.Ş.
Belge No: 728
tent Capi Playa Genel 1
tent Capi Playa Genel 2
tent Capi Playa Oda 3

tent Capi Playa

Palma de Mallorca / İspanya

Oda Seçenekleri

 Oda 1
Fiyatları görmek için tarih seçiniz
Otel Özellikleri
Otel Özellikleri
Giriş-Çıkış ve Önemli Bilgiler
Giriş (Check-in)15-gece yarısı
Çıkış (Check-out)öğlen
Zorunlu Ücretler

Sizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir. Ücretlere geçerli vergiler dâhil olabilir:

  • Yerel yönetim tarafından vergi alınmaktadır ve bu vergi konaklama yerinde ödenmektedir. Konaklamanın 8. gecesinden sonra bu vergi %50 oranında azalmaktadır ve 16 yaş altı çocuklar vergiden muaf tutulmaktadır. İlave başka muafiyet ve indirimler söz konusu olabilir. Daha fazla bilgi için lütfen rezervasyondan sonra size gönderilen rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle irtibat kurun.
  • Şehir tarafından vergi alınmaktadır: 1 Kasım - 30 Nisan döneminde 9 geceye kadar kişi başı, gecelik 0.55 EUR ve sonrasında 0.28 EUR. Bu vergi 16 yaş yaşından küçük çocuklardan alınmaz.
  • Şehir tarafından vergi alınmaktadır: 1 Mayıs - 31 Ekim döneminde 9 geceye kadar kişi başı, gecelik 2.20 EUR ve sonrasında 1.10 EUR. Bu vergi 16 yaş yaşından küçük çocuklardan alınmaz.

Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.

Opsiyonel Ücretler
  • Geç çıkış için ücret alınır (müsaitlik durumuna bağlıdır)
  • Odada kasa ücreti: günlük 3 EUR.

Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi

Devamını Oku
Check-in Açıklamaları
  • İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
  • Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
  • Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
  • Bu konaklama yerinde kredi kartları ve nakit kabul edilmektedir
Resepsiyon çalışanları konaklama yerine varışta misafirleri karşılayacaktır. Misafirlerin, giriş işleminden önce konaklama yerinin TENT HOTELS adlı mobil uygulamasını indirmeleri önerilir

Otel Hakkında


Make yourself at home in one of the 78 air-conditioned rooms featuring flat-screen televisions. Complimentary wireless internet access keeps you connected, and satellite programming is available for your entertainment. Private bathrooms with bathtubs or showers feature complimentary toiletries and hair dryers. Conveniences include phones and blackout drapes/curtains, and housekeeping is provided daily.


Don t miss out on recreational opportunities including an outdoor pool and a fitness center. Additional amenities at this hotel include complimentary wireless internet access, concierge services, and a vending machine.


Distances are displayed to the nearest 0.1 mile and kilometer.

Playa de Palma - 0.2 km / 0.1 mi
Hipotels Convention Centre - 1.4 km / 0.8 mi
La Porciuncula Church - 1.4 km / 0.9 mi
Platja de Can Pastilla - 2.3 km / 1.5 mi
El Arenal Beach - 2.6 km / 1.6 mi
Platja d Or - 2.7 km / 1.7 mi
San Antonio de la Playa Marina - 3 km / 1.9 mi
Cala Estancia - 3.1 km / 1.9 mi
Port of El Arenal - 3.2 km / 2 mi
Aqualand El Arenal - 3.6 km / 2.2 mi
Hospital Sant Joan de Déu Palma de Mallorca - 5.3 km / 3.3 mi
FAN Mallorca Shopping - 6.2 km / 3.8 mi
Playa Ciudad Jardín - 7 km / 4.4 mi
Circuito Mallorca - 7.4 km / 4.6 mi
Palacio de Congresos - 9.2 km / 5.7 mi

The nearest major airport is Palma de Mallorca Airport (PMI) - 5.6 km / 3.5 mi


Featured amenities include express check-in, dry cleaning/laundry services, and a 24-hour front desk.


Enjoy a satisfying meal at Unlimited Brunch 8-13.30h serving guests of tent Capi Playa. Unwind at the end of the day with a drink at the bar/lounge or the poolside bar. A complimentary buffet breakfast is served daily from 8:00 AM to 1:00 PM.


Near Playa de Palma


With a stay at tent Capi Playa in Palma de Mallorca, you ll be 3.3 mi (5.3 km) from Aqualand El Arenal and 7.4 mi (12 km) from Cathedral of Santa Maria of Palma. This hotel is 9.2 mi (14.8 km) from Porto Pi Centro Comercial and 9.3 mi (14.9 km) from Port of Palma de Mallorca.

Otel Konumu
tent Capi Playa
Costa Brava, 4 Palma de Mallorca Palma de Mallorca 07610 ES