Setur Logo
Setur Servis Turistik A.Ş.
Belge No: 728
TH Cadore - Hotel Antelao Genel 1
TH Cadore - Hotel Antelao Oda 2
TH Cadore - Hotel Antelao Oda 3

TH Cadore - Hotel Antelao

Borca di Cadore / İtalya

Oda Seçenekleri

 Oda 1
Fiyatları görmek için tarih seçiniz
Otel Özellikleri
Otel Özellikleri
Giriş-Çıkış ve Önemli Bilgiler
Giriş (Check-in)16-
Çıkış (Check-out)10
Zorunlu Ücretler

Sizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir. Ücretlere geçerli vergiler dâhil olabilir:

  • Şehir vergisi uygulanır: 5 geceye kadar kişi başı, gecelik 2.00 EUR. Bu vergi 12 yaş yaş altı çocuklar için geçerli değildir.

Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.

Opsiyonel Ücretler
  • Evcil hayvan ücreti: evcil hayvan başına, günlük 20 EUR.
  • Rehber hayvanlar ücretten muaftır
  • Beşik (bebek yatağı) ücreti: gecelik 20.0 EUR.

Yukarıdaki liste tüm

Devamını Oku
Check-in Açıklamaları
  • İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
  • Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
  • Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
  • Vergi No. - IT00825550254
  • Bu konaklama yerinde kredi kartları kabul edilmektedir; nakit kabul edilmez
  • Kültürel normların ve misafir politikalarının ülkeye ve konaklama yerine göre farklılık gösterebileceğini lütfen unutmayın. Burada listelenen politikalar konaklama yeri tarafından sağlanmıştır.
  • 14 yaşından küçük çocuklar 14.30-17.00 saatleri arasında ve bir yetişkin eşliğinde spa alanına erişebilir. Yetişkin misafirler spa alanını 14.30-20.00 saatleri arasında kullanabilir.
Giriş işlemleri için misafirlerin varıştan en az 24 saat önce rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yerini araması ve gerekli düzenlemeleri yaptırması gereklidir. Misafirlerin giriş talimatlarını öğrenmek için konaklama yeriyle önceden irtibat kurması gereklidir. Resepsiyon çalışanları konaklama yerine varışta misafirleri karşılayacaktır. Araçla geliyorsanız daha fazla bilgi için (ör. yol tarifi) lütfen bu konaklama yeriyle önceden irtibata geçin.Sorularınız için lütfen rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle irtibat kurun. Normal giriş saatleri dışında varış yapmayı planlayan misafirler, giriş ayarlamak için bu otelle önceden irtibata geçmelidir.

Otel Hakkında


Stay in one of 33 guestrooms featuring LCD televisions. Complimentary wireless internet access is available to keep you connected. Bathrooms feature showers, complimentary toiletries, and hair dryers. Conveniences include safes and desks, and housekeeping is provided daily.


Relax at the full-service spa, where you can enjoy massages, body treatments, and facials. Additional features at this hotel include complimentary wireless internet access and ski storage. The ski shuttle (surcharge) makes getting to the slopes a breeze.


Distances are displayed to the nearest 0.1 mile and kilometer.

Dolomites - 0.1 km / 0.1 mi
San Vito di Cadore Ski Area - 2.6 km / 1.6 mi
Ski Lift Donaria - 3.9 km / 2.4 mi
San Marco Ski Lift - 5.1 km / 3.2 mi
Antelao - 9.4 km / 5.8 mi
Cibiana di Cadore Town Hall - 11.8 km / 7.3 mi
Scuola Sci Dolomiti Cortina - 12.9 km / 8 mi
Lake Pianozes - 14.3 km / 8.9 mi
Golf Club Cortina - 14.6 km / 9.1 mi
Faloria Cable Car - 15.2 km / 9.4 mi
Ski Lift Faloria - 15.3 km / 9.5 mi
A.s.d. Snowdreamers Cortina - 15.4 km / 9.6 mi
Ethnographic Museum Regole d Ampezzo - 15.7 km / 9.8 mi
Parish Church of Cortina - 15.8 km / 9.8 mi
Mario Rimoldi Modern Art Museum - 15.9 km / 9.9 mi

The preferred airport for TH Cadore - Hotel Antelao is Marco Polo Airport (VCE) - 133.3 km / 82.8 mi


Featured amenities include a 24-hour front desk, multilingual staff, and luggage storage. Free self parking is available onsite.


Enjoy a meal at the restaurant, or stay in and take advantage of the hotel s room service (during limited hours). Quench your thirst with your favorite drink at the bar/lounge. A complimentary buffet breakfast is served daily from 7:30 AM to 10 AM.


Near San Marco Ski Lift


When you stay at TH Cadore - Hotel Antelao in Borca di Cadore, you ll be in the mountains, just steps from Dolomites and a 3-minute drive from San Vito di Cadore Ski Area. This luxury hotel is 12.1 mi (19.5 km) from Cortina d Ampezzo Ski Resort and 18 mi (29 km) from Lake Misurina.

Otel Konumu
TH Cadore - Hotel Antelao
Via Roma 11 Borca di Cadore 32040 IT