The Code Hotel & Spa




Fiyatları görmek için tarih seçiniz
Otel Özellikleri
Giriş-Çıkış ve Önemli Bilgiler
Otel Hakkında
Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 110 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz internet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Banyolarda lüks banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.
Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için sağlık kulübü, açık havuz ve kiralık bisiklet vardır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve banket salonu sunulmaktadır.
Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.
Hoang Sa Plajı - 1 km / 0,6 mi
3D Müzesi Art in Paradise Da Nang - 1,4 km / 0,9 mi
My Khe Plajı - 2,1 km / 1,3 mi
Yeşil Göl Danang - 2,1 km / 1,3 mi
Doğu Denizi Parkı - 2,7 km / 1,7 mi
Pham Van Dong Plajı - 3,4 km / 2,1 mi
Han River - 3,6 km / 2,2 mi
Dong Dinh Müzesi - 3,6 km / 2,2 mi
Bac My An Plajı - 3,7 km / 2,3 mi
Thuan Phuoc Köprüsü - 3,9 km / 2,4 mi
Da Nang Körfezi - 4,4 km / 2,7 mi
Vincom Plaza Alışveriş Merkezi - 4,4 km / 2,7 mi
Han River Köprüsü - 4,5 km / 2,8 mi
Nguyễn Văn Thoại Meydanı - 4,6 km / 2,8 mi
Merhametli Bodhisattva Heykeli - 4,9 km / 3 mi
En yakın havaalanı Da Nang (DAD-Da Nang Uluslararası) - 10,3 km / 6,4 mi
Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve 3 toplantı odası vardır. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.
Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6 ve 09.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.
3D Müzesi Art in Paradise Da Nang yakınında
Da Nang Belediyesi bölgesindeki The Code Hotel & Spa misafirlere okyanus kıyısında, My Khe Plajı ve Han River ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan otel Han River Köprüsü ile 5 km (3,1 mi) ve Dragon Köprüsü ile 5,6 km (3,5 mi) mesafede.