Setur Servis Turistik A.Ş.
Belge No: 728
The Kowloon Hotel Genel 1
The Kowloon Hotel Genel 2
The Kowloon Hotel Genel 3

The Kowloon Hotel

Kowloon / Hong Kong

Oda Seçenekleri

 Oda 1
Fiyatları görmek için tarih seçiniz
Otel Özellikleri
Otel Özellikleri
Giriş-Çıkış ve Önemli Bilgiler
Giriş (Check-in)14-23.30
Çıkış (Check-out)11
Zorunlu Ücretler

Sizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir. Ücretlere geçerli vergiler dâhil olabilir:

  • Yüzde 2.7272 efektif vergi oranında şehir/bölge vergisi alınır

Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.

Opsiyonel Ücretler
  • Açık büfe kahvaltı yetişkinler için yaklaşık olarak 206.8 HKD, çocuklar için 206.8 HKD ücret karşılığında servis edilmektedir

Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücret

Devamını Oku
Check-in Açıklamaları
  • İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
  • Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
  • Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
  • Ekstra harcamaları ödemek için otele girişte kullanılan kredi kartının üzerindeki isim, oda rezervasyonundaki ilk isim olmalıdır
  • Bu konaklama yerinde kredi kartları kabul edilmektedir; nakit kabul edilmez
  • Bu konaklama yerindeki güvenlik özellikleri arasında karbonmonoksit dedektörü, yangın söndürücü, duman dedektörü, güvenlik sistemi ve ilk yardım çantası yer almaktadır
  • Bu konaklama yerinde tarak, banyo lifi, tıraş bıçağı, tırnak törpüsü ve ayakkabı bezi gibi tek kullanımlık kişisel eşyalar sağlanmamaktadır.
  • Kültürel normların ve misafir politikalarının ülkeye ve konaklama yerine göre farklılık gösterebileceğini lütfen unutmayın. Burada listelenen politikalar konaklama yeri tarafından sağlanmıştır.
Resepsiyon çalışanları konaklama yerine varışta misafirleri karşılayacaktır. Sorularınız için lütfen rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle irtibat kurun. Giriş yapan ile rezervasyon yapan misafirin aynı kişi olması ve kimlik kartındaki ad ile rezervasyonda belirtilen adın eşleşmesi gerekmektedir. Otel, rezervasyon isminde değişiklik yapılması talebini reddetme hakkını saklı tutmaktadır. Lütfen dikkat: 2 kişilik kahvaltı fiyat planı için rezervasyon yaptıran misafirlere set kahvaltı menüsü sunulacaktır. Bu konaklama yeri, 6 gece veya daha az süreli konaklamalar için günlük kat hizmetleri sunmaktadır. 7 gece veya daha uzun süreli konaklamalarda kat hizmetleri haftada iki kez sunulmaktadır.

Otel Hakkında


736 odada minibar ve LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz internet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, saç kurutma makinesi ve bornoz vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.


Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca kuaför, otelde alışveriş ve düğün organizasyonu hizmeti vardır.


Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.

Tsim Sha Tsui Gezinti Yolu - 0,1 km / 0,1 mi
Hong Kong Uzay Müzesi - 0,2 km / 0,1 mi
Hong Kong Kültür Merkezi - 0,3 km / 0,2 mi
K11 Art Alışveriş Merkezi - 0,3 km / 0,2 mi
1881 Heritage - 0,3 km / 0,2 mi
Kanton Yolu - 0,3 km / 0,2 mi
Peninsula Hong Kong Oteli - 0,3 km / 0,2 mi
Yıldızlar Bulvarı - 0,4 km / 0,2 mi
Kowloon Parkı - 0,4 km / 0,2 mi
Harbour City - 0,4 km / 0,3 mi
Tsim Sha Tsui Saat Kulesi - 0,4 km / 0,3 mi
Chungking Konakları - 0,4 km / 0,3 mi
Tsim Sha Tsui Star Ferry Rıhtımı - 0,5 km / 0,3 mi
Hong Kong Sanat Müzesi - 0,5 km / 0,3 mi
Ocean Terminal (Okyanus Terminali) - 0,6 km / 0,4 mi

Tercih edilen havaalanı The Kowloon Hotel Hong Kong Uluslararası Havalimanı (HKG) - 33,5 km / 20,8 mi mesafede


Misafirler için ofis, hızlı giriş ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur.


Coffee Corner yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 3 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.


Hong Kong Uzay Müzesi yakınında


The Kowloon Hotel size Kowloon merkezinde, Harbour City ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve Victoria Limanı ile yürüyerek 9 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Kowloon Körfezi ile 1,9 mi (3,1 km) ve Ocean Park (Okyanus Parkı) ile 6,7 mi (10,7 km) mesafede.

Otel Konumu
The Kowloon Hotel
19-21 Nathan Road Tsimshatsui Kowloon HK