Setur Logo
Setur Servis Turistik A.Ş.
Belge No: 728
The Margi Villa Genel 1
The Margi Villa Oda 2
The Margi Villa Oda 3

The Margi Villa

Vari-Voula-Vouliagmeni / Yunanistan

Oda Seçenekleri

 Oda 1
Fiyatları görmek için tarih seçiniz
Otel Özellikleri
Otel Özellikleri
Giriş-Çıkış ve Önemli Bilgiler
Giriş (Check-in)16-gece yarısı
Çıkış (Check-out)11
Zorunlu Ücretler

Sizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir. Ücretlere geçerli vergiler dâhil olabilir:

  • Şehir tarafından vergi alınmaktadır ve bu vergi konaklama yerinde ödenmektedir. Vergi sezonluk olarak değişmektedir ve tüm yıl boyunca uygulanmayabilir. Başka muafiyet durumları veya indirimler olabilir. Daha fazla bilgi için lütfen rezervasyon sonrasında alınan rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeri ile irtibat kurun.
  • Şehir vergisi alınmaktadır: 1 Kasım - 31 Mart arasında, konaklama yeri başına, gecelik 0.50 EUR
  • Şehir vergisi alınmaktadır: 1 Nisan - 31 Ekim için konaklama yeri başına, gecelik 2.00 EUR

Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.

Opsiyonel Ücretler
  • Kat hizmetleri için ek ücret alınır

Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.

Devamını Oku
Check-in Açıklamaları
  • İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
  • Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
  • Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
  • Ekstra harcamaları ödemek için otele girişte kullanılan kredi kartının üzerindeki isim, oda rezervasyonundaki ilk isim olmalıdır
  • Misafirlerin bebek mama sandalyesi rezervasyonu için bu konaklama yeriyle önceden iletişime geçmesi gerekir
  • Bu konaklama yerinde kredi kartları kabul edilmektedir; nakit kabul edilmez
  • Konaklama yeri yöneticisi, konaklama yerinde karbonmonoksit dedektörü olup olmadığını bildirmemiştir; seyahat ederken yanınızda taşınabilir bir dedektör getirebilirsiniz.
  • Konaklama yeri yöneticisi, konaklama yerinde bir duman dedektörü olup olmadığını belirtmemiştir
Bu konaklama yerinde resepsiyon bulunmamaktadır. Giriş işlemleri konaklama yerinden ayrı bir yerde yapılmaktadır. Giriş yapmak için lütfen şuraya gidin: [THE MARGI HOTEL].Giriş işlemleri için misafirlerin varıştan en az 72 saat önce rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yerini araması ve gerekli düzenlemeleri yaptırması gereklidir. Misafirlerin varıştan önce güvenli bağlantı yoluyla konaklama yeri ile online kayıt yaptırması gerekmektedir. Konaklama yerine saat 00.30 sonrasında varış yapacak misafirlerin önceden rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle iletişime geçmesi gereklidir. Misafirlere, varıştan önce, giriş talimatlarını içeren 5 gün e-postası gönderilecektir. Konaklama yeri sahibi varışta misafirleri karşılayacaktır.

Otel Hakkında


Klimalı bu villada şömine ve özel jakuziler ayrıcalığı yaşayın. Size özel, mobilyalı avlu vardır. Misafirler için tam boy buzdolabı/dondurucu, fırın ve set üstü ocak olan mutfak. Keyifli vakit geçirmeniz için LCD televizyon ve DVD oynatıcı sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz internet var. Misafirler için özel banyoda jakuzi ve geniş duş başlığı vardır.


Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu villada misafirlere danışma (concierge) hizmetleri, barbekü ızgaraları ve yakındaki spor salonuna ücretsiz giriş imkânı sunulmaktadır.


Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.

Kavouri Plajı - 0,4 km / 0,3 mi
Astir Plajı - 1,9 km / 1,2 mi
Vouliagmeni Kaplıca Gölü - 2,6 km / 1,6 mi
Varkiza Plajı - 3,4 km / 2,1 mi
Yabanaki Plajı - 4,5 km / 2,8 mi
Glyfada Alışveriş Bölgesi - 5 km / 3,1 mi
Voula Plajı - 5,3 km / 3,3 mi
Aziz Konstantin ve Helen Ortodoks Kilisesi - 6,8 km / 4,2 mi
Glyfada Plajı - 7 km / 4,3 mi
Athens Eye Hospital - 7,5 km / 4,7 mi
Glyfada Golf Club of Athens - 8,2 km / 5,1 mi
Glyfada Marinası - 8,3 km / 5,2 mi
Mediterraneo Hospital - 8,7 km / 5,4 mi
The Ellinikon Experience Park - 10,9 km / 6,8 mi
Kalamaki Beach - 12,2 km / 7,6 mi

Tercih edilen havaalanı villa Atina (ATH-Eleftherios Venizelos) - 22,4 km / 13,9 mi mesafede


Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve çamaşırhane vardır. Ücretsiz otopark vardır.


Villada belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8 ve 11 arasında ücretsiz kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.


Astir Plajı yakınında


Villa misafirlere Vari-Voula-Vouliagmeni bölgesinde, plaj yakınında, Astir Plajı ve Glyfada Plajı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu villa Syntagma Meydanı ile 11,8 mi (19 km) ve Akropol Müzesi ile 11,1 mi (17,9 km) mesafede.

Otel Konumu
The Margi Villa
26 Kronou Vari-Voula-Vouliagmeni 16671 GR