Setur Servis Turistik A.Ş.
Belge No: 728
The Prince Kyoto Takaragaike, Autograph Collection Genel 1
The Prince Kyoto Takaragaike, Autograph Collection Genel 2
The Prince Kyoto Takaragaike, Autograph Collection Genel 3

The Prince Kyoto Takaragaike, Autograph Collection

Kyoto / Japonya

Oda Seçenekleri

 Oda 1
Fiyatları görmek için tarih seçiniz
Otel Özellikleri
Otel Özellikleri
Giriş-Çıkış ve Önemli Bilgiler
Giriş (Check-in)15-23.30
Çıkış (Check-out)11
Zorunlu Ücretler

Sizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir. Ücretlere geçerli vergiler dâhil olabilir:

  • Konaklama yerinde şehir vergisi alınabilir. Bu vergi gecelik oda fiyatına göre kişi başı gecelik 200-10.000 Japon yeni arasında değişmektedir. Başka muafiyet durumları olabileceğini lütfen unutmayın. Daha fazla bilgi için rezervasyondan sonra gönderilen rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle irtibat kurun.

Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.

Opsiyonel Ücretler
  • Açık büfe kahvaltı yetişkinler için yaklaşık olarak 4255 JPY, çocuklar için 2750 JPY ücret karşılığında servis edilmektedir
  • Valesiz açık otopark ücreti: gecelik 1500 JPY.
  • Ge
Devamını Oku
Check-in Açıklamaları
  • İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
  • Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
  • Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
  • Bu konaklama yerinde kredi kartları ve nakit kabul edilmektedir
  • Bu konaklama yerindeki güvenlik özellikleri arasında duman dedektörü yer almaktadır
  • Kültürel normların ve misafir politikalarının ülkeye ve konaklama yerine göre farklılık gösterebileceğini lütfen unutmayın. Burada listelenen politikalar konaklama yeri tarafından sağlanmıştır.
Giriş işlemleri konaklama yerinden ayrı bir yerde yapılmaktadır. Giriş yapmak için lütfen şuraya gidin: [Prince Hotel Welcome Counter].Resepsiyon çalışanları konaklama yerine varışta misafirleri karşılayacaktır.

Otel Hakkında


Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 310 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz internet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.


Spor salonu ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.


Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.

Kyoto Uluslararası Konferans Merkezi - 0,1 km / 0,1 mi
Kyoto Teknoloji Enstitüsü - 2,1 km / 1,3 mi
Kyoto Konser Salonu - 2,7 km / 1,7 mi
Ruriko-in Tapınağı - 3 km / 1,9 mi
Kamogawa Parkı - 3,7 km / 2,3 mi
Shimogamo Tapınağı - 3,8 km / 2,4 mi
Kawaramachi Sokağı - 4,6 km / 2,9 mi
Filozof Yolu - 5,3 km / 3,3 mi
Doshisha Üniversitesi - 5,4 km / 3,4 mi
Kyoto Kraliyet Sarayı - 5,6 km / 3,5 mi
Ginkaku-ji Tapınağı - 5,6 km / 3,5 mi
Daitokuji Tapınağı - 5,8 km / 3,6 mi
Urasenke Çay Seremonisi Okulu Genel Merkezi - 5,8 km / 3,6 mi
Bukkyo Üniversitesi - 5,9 km / 3,7 mi
Kyoto Üniversitesi - 6,1 km / 3,8 mi

En yakın havaalanları:
Osaka (ITM-Itami) - 58,5 km / 36,3 mi
Osaka (KIX-Kansai Uluslararası) - 105,4 km / 65,5 mi

The Prince Kyoto Takaragaike, Autograph Collection için önerilen havaalanı Osaka (KIX-Kansai Uluslararası).


Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve 3 toplantı odası vardır. (ücretli) otopark vardır.


Otelin restoranı Main Dining Ito-Zakura misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7 ve 11 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.


Kyoto (Sakyo Bölgesi) içinde


Kyoto (Sakyo Bölgesi) bölgesindeki The Prince Kyoto Takaragaike, Autograph Collection misafirlere Kyoto Kraliyet Sarayı ve Heian Mabedi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Kurama-dera Tapınağı ile 8,5 km (5,3 mil) ve Ryoan-ji Tapınağı ile 8,5 km (5,3 mil) mesafede.

Otel Konumu
The Prince Kyoto Takaragaike, Autograph Collection
Takaraga Ike, Sakyo Kyoto 606-8505 JP