Van der Valk Hotel Wolvega - Heerenveen




Fiyatları görmek için tarih seçiniz
Otel Özellikleri
Giriş-Çıkış ve Önemli Bilgiler
Otel Hakkında
Misafirler için düz ekran televizyon olan 105 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz internet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.
Spor salonu ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.
Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.
Thialf Buz Arenası - 10,4 km / 6,5 mi
De Vries Kapalı Karting - 11,5 km / 7,1 mi
Klimbos Macera Parkı - 11,6 km / 7,2 mi
Abe Lenstra Stadı - 12,2 km / 7,6 mi
Et Wiede Gölü - 13,1 km / 8,1 mi
Heerenveen Müzesi - 13,8 km / 8,6 mi
Eesermeer Gölü - 13,8 km / 8,6 mi
Rabo Theater De Meenthe Tiyatrosu - 13,9 km / 8,6 mi
Sint-Clemenskerk Kilisesi - 14,4 km / 9 mi
Villa Rams Woerthe Müzesi - 14,8 km / 9,2 mi
Koloni Çiftliği Labirenti - 15,8 km / 9,8 mi
Bovenwijde Gölü - 20,9 km / 13 mi
De Oude Aarde Maden Müzesi - 21,6 km / 13,4 mi
Tsjûkemar Gölü - 21,7 km / 13,5 mi
Pantropica - 22,1 km / 13,7 mi
En yakın havaalanları:
Groningen (GRQ-Eelde) - 65,2 km / 40,5 mi
Schiphol Havalimanı (AMS) - 127,9 km / 79,5 mi
Van der Valk Hotel Wolvega - Heerenveen için önerilen havaalanı Schiphol Havalimanı (AMS).
Misafirler için ofis, hızlı çıkış ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimiz için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.
Restaurant Martinus misafirlere öğle yemeği, akşam yemeği veya hafta sonu geç kahvaltı servisi yapıyor, bu restoranı yerel mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 06.30 ve 10, hafta sonu 07.30 ve 11 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.
Plajda
Wolvega bölgesindeki Van der Valk Hotel Wolvega - Heerenveen misafirlere göl üzerinde, Thialf Buz Arenası ve Abe Lenstra Stadı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan otel Heerenveen Müzesi ile 13,8 km (8,6 mi) ve Rabo Theater De Meenthe Tiyatrosu ile 13,9 km (8,6 mi) mesafede.