- Ana Sayfa
- Gallipoli Otelleri
- Villa Anna Relax


Villa Anna Relax
Oda Seçenekleri

Sizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir. Ücretlere geçerli vergiler dâhil olabilir:
- Şehir tarafından vergi alınmaktadır ve bu vergi konaklama yerinde ödenmektedir. Vergi sezonluk olarak değişmektedir ve tüm yıl boyunca uygulanmayabilir. Başka muafiyet durumları veya indirimler olabilir. Daha fazla bilgi için lütfen rezervasyon sonrasında alınan rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeri ile irtibat kurun.
- Şehir vergisi alınmaktadır: 1 Kasım - 31 Mart döneminde, 7 geceye kadar EUR 0.00 kişi başı, gecelik. Bu vergi 16 yaş yaşından küçük çocuklar için uygulanmamaktadır.
- Şehir vergisi alınmaktadır: 1 Nisan - 31 Ekim döneminde, 7 geceye kadar EUR 1.00 kişi başı, gecelik. Bu vergi 16 yaş yaşından küçük çocuklar için uygulanmamaktadır.
- Temizlik ücreti: konaklama yeri başına konaklama başına 80.00 EUR
- Yatak çarşafı ücreti: kişi başı, konaklama başına 30 EUR
Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.
- Evcil hayvan ücreti: konaklama yeri başına, konaklama başına 30.00 EUR.
- Rehber hayvanlar ücretten muaftır
Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve dep
- İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
- Olası ekstra harcamalar için giriş sırasında resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve nakit depozito gerekebilir
- Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
- Misafirlerin beşik/bebek yatağı rezervasyonu için bu konaklama yeriyle önceden iletişime geçmesi gerekir
- Bu konaklama yerinde nakit kabul edilmektedir
- Konaklama yeri yöneticisi, konaklama yerinde karbonmonoksit dedektörü olup olmadığını bildirmemiştir; seyahat ederken yanınızda taşınabilir bir dedektör getirebilirsiniz.
- Konaklama yeri yöneticisi, konaklama yerinde bir duman dedektörü olup olmadığını belirtmemiştir
- Kültürel normların ve misafir politikalarının ülkeye ve konaklama yerine göre farklılık gösterebileceğini lütfen unutmayın. Burada listelenen politikalar konaklama yeri tarafından sağlanmıştır.
Otel Hakkında
Make yourself comfortable in this villa, which features a fireplace and a flat-screen TV. A kitchen is outfitted with a refrigerator, an oven, and a stovetop. Complimentary wireless internet access keeps you connected, and satellite programming is available for your entertainment. Conveniences include a safe and a coffee/tea maker, and you can also request a crib/infant bed (complimentary).
Take advantage of recreation opportunities such as an outdoor tennis court or take in the view from a terrace and a garden. Additional features at this villa include complimentary wireless internet access, a picnic area, and barbecue grills.
Distances are displayed to the nearest 0.1 mile and kilometer.
Ionian Sea - 0.7 km / 0.4 mi
Cavalli Beach - 1.8 km / 1.1 mi
Marina di Mancarversa Beach - 2 km / 1.2 mi
Punta Suina Beach - 2.2 km / 1.4 mi
Punta Pizzo Beach - 2.8 km / 1.7 mi
San Marco Square - 3.6 km / 2.3 mi
Suda Tower - 4.5 km / 2.8 mi
Baia Verde Beach - 5.6 km / 3.5 mi
Samsara Beach - 5.7 km / 3.6 mi
Dolceria Causo - 9.2 km / 5.7 mi
Baia dei Diavoli - 10 km / 6.2 mi
Parco Gondar - 10.4 km / 6.5 mi
Farmacia Provenzana - 11.6 km / 7.2 mi
Church of the Sacred Heart of Jesus - 11.9 km / 7.4 mi
Madonna dell Alto Church - 12.2 km / 7.6 mi
The nearest major airport is Papola Casale Airport (BDS) - 90.9 km / 56.5 mi
Free self parking is available onsite.
Near Cavalli Beach
With a stay at this villa in Gallipoli, you ll be near the beach, within a 10-minute drive of Baia Verde Beach and Cavalli Beach. This villa is 13.3 mi (21.4 km) from Santa Maria al Bagno Beach and 0.5 mi (0.8 km) from Ionian Sea.