- Ana Sayfa
- Konavle Otelleri
- Villa Falcon Rook


Villa Falcon Rook
Oda Seçenekleri

Sizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir. Ücretlere geçerli vergiler dâhil olabilir:
- Şehir tarafından vergi alınmaktadır ve bu vergi konaklama yerinde ödenmektedir. Vergi sezonluk olarak değişmektedir ve tüm yıl boyunca uygulanmayabilir. Başka muafiyet durumları veya indirimler olabilir. Daha fazla bilgi için lütfen rezervasyon sonrasında alınan rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeri ile irtibat kurun.
- Şehir vergisi alınmaktadır: 1 Ekim - 31 Mart döneminde, yetişkinler için kişi başı, gecelik 1.85 EUR; 12-17 yaş yaş arasındaki misafirler için gecelik 0.93 EUR. Bu vergi 12 yaş yaşından küçük çocuklardan alınmamaktadır.
- Şehir vergisi alınmaktadır: 1 Nisan - 30 Eylül döneminde, yetişkinler için kişi başı, gecelik 2.00 EUR; 12-17 yaş yaş arasındaki misafirler için gecelik 1.00 EUR. Bu vergi 12 yaş yaşından küçük çocuklardan alınmamaktadır.
Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.
- Havaalanı gidiş geliş servisi ücreti: araç başına 92 EUR (tek yön, maksimum kişi sayısı 6).
- Beşik (bebek yatağı) ücreti alınır.
Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeye
- İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
- Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
- Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
- Bu konaklama yerinde kredi kartları ve nakit kabul edilmektedir
- Konaklama yeri yöneticisi, konaklama yerinde karbonmonoksit dedektörü olup olmadığını bildirmemiştir; seyahat ederken yanınızda taşınabilir bir dedektör getirebilirsiniz.
- Konaklama yeri yöneticisi, konaklama yerinde bir duman dedektörü olup olmadığını belirtmemiştir
- Bu konaklama yerindeki güvenlik özellikleri arasında yangın söndürücü ve ilk yardım çantası yer almaktadır
Otel Hakkında
Make yourself comfortable in this villa, featuring a kitchen with a refrigerator and an oven. Cable television is provided for your entertainment. Conveniences include an electric kettle, and a crib/infant bed (surcharge) can be requested.
Take advantage of recreational opportunities offered, including a hot tub, a sauna, and a seasonal outdoor pool. This villa also features complimentary wireless internet access and barbecue grills.
Distances are displayed to the nearest 0.1 mile and kilometer.
Pasjača Beach - 13.1 km / 8.1 mi
Igalo Beach - 15.1 km / 9.4 mi
Regional Museum - 16.8 km / 10.4 mi
St Jerome’s Church - 17.8 km / 11 mi
Clock Tower - 18 km / 11.2 mi
Church of St Michael - 18 km / 11.2 mi
Archangel Michael’s Church - 18 km / 11.2 mi
Old Railway Station - 18.5 km / 11.5 mi
Kanli Kula Fortress - 18.6 km / 11.5 mi
Ulica Njegoševa - 18.9 km / 11.7 mi
Mt Orjen - 19.2 km / 11.9 mi
Cavtat Harbor - 19.9 km / 12.4 mi
Bukovac House and Gallery - 20.1 km / 12.5 mi
St. Nicholas Church - 20.1 km / 12.5 mi
Rector s Palace - 20.1 km / 12.5 mi
The nearest airports are:
Dubrovnik Airport (DBV) - 17.8 km / 11 mi
Tivat (TIV) - 46.8 km / 29.1 mi
The preferred airport for this villa is Dubrovnik Airport (DBV).
A roundtrip airport shuttle is provided for a surcharge (available 24 hours), and free self parking is available onsite.
In Konavle
With a stay at this villa in Konavle, you ll be 12.8 mi (20.6 km) from Kotor Bay and 8.1 mi (13.1 km) from Pasjača Beach. This family-friendly villa is 9.4 mi (15.1 km) from Igalo Beach and 10.4 mi (16.8 km) from Regional Museum.