- Ana Sayfa
- Cortona Otelleri
- Villa Francesca


Villa Francesca
Oda Seçenekleri

Sizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir. Ücretlere geçerli vergiler dâhil olabilir:
- Depozito: konaklama başına 300.0 EUR.
- Şehir tarafından vergi alınmaktadır ve bu vergi konaklama yerinde ödenmektedir. Vergi sezonluk olarak değişmektedir ve tüm yıl boyunca uygulanmayabilir. Başka muafiyet durumları veya indirimler olabilir. Daha fazla bilgi için lütfen rezervasyon sonrasında alınan rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeri ile irtibat kurun.
- Şehir tarafından vergi alınmaktadır: 1 Ocak - 31 Mart arasında, 4 geceye kadar, kişi başı, gecelik 0.75 EUR. Bu vergi 13 yaş yaşından küçük çocuklardan alınmaz.
- Şehir tarafından vergi alınmaktadır: 1 Nisan - 31 Ekim arasında, 4 geceye kadar, kişi başı, gecelik, 1.50 EUR. Bu vergi 13 yaş yaşından küçük çocuklardan alınmaz.
- Şehir tarafından vergi alınmaktadır: 1 Kasım - 30 Kasım arasında, 4 geceye kadar kişi başı, gecelik 0.75 EUR. Bu vergi 13 yaş yaşından küçük çocuklardan alınmaz.
- Şehir tarafından vergi alınmaktadır: 1 Aralık - 31 Aralık arasında, 4 geceye kadar kişi başı, gecelik 1.50 EUR. Bu vergi 13 yaş yaşından küçük çocuklardan alınmaz.
Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.
- Evcil hayvan ücreti: evcil hayvan başına, günlük 5 EUR.
- Rehber hayvanlar ücretten muaftır
- 19 ve gece yarısı arasındaki girişlerde geç giriş ücreti alınır.
Yuka
- İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
- Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
- Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
- Bu konaklama yerinde kredi kartları kabul edilmektedir
- Konaklama yeri yöneticisi, konaklama yerinde karbonmonoksit dedektörü olup olmadığını bildirmemiştir; seyahat ederken yanınızda taşınabilir bir dedektör getirebilirsiniz.
- Konaklama yeri yöneticisi, konaklama yerinde bir duman dedektörü olup olmadığını belirtmemiştir
- Kültürel normların ve misafir politikalarının ülkeye ve konaklama yerine göre farklılık gösterebileceğini lütfen unutmayın. Burada listelenen politikalar konaklama yeri tarafından sağlanmıştır.
- Bu otel, ısıtma hizmeti için tüketime göre bir ücret almaktadır.
Otel Hakkında
Make yourself comfortable in this individually decorated villa, featuring a kitchen with a full-sized refrigerator/freezer and an oven. Complimentary wireless internet access keeps you connected, and digital programming is available for your entertainment. Conveniences include a desk and a microwave, and housekeeping is provided on a limited basis.
Take advantage of recreation opportunities such as a seasonal outdoor pool or take in the view from a terrace and a garden. Additional features at this villa include complimentary wireless internet access and barbecue grills.
Distances are displayed to the nearest 0.1 mile and kilometer.
Santa Maria delle Grazie - 8 km / 5 mi
San Domenico Church - 8.5 km / 5.3 mi
Giuseppe Garibaldi Memorial - 8.7 km / 5.4 mi
Cortona Cathedral - 9.3 km / 5.8 mi
Signorelli Theatre - 9.7 km / 6 mi
Piazza della Repubblica - 9.7 km / 6 mi
Museum of the Etruscan Academy - 9.7 km / 6 mi
Palazzo Comunale - 9.7 km / 6 mi
Casali Palace - 9.7 km / 6 mi
Santa Maria Nuova - 9.8 km / 6.1 mi
Museo Diocesano - 9.8 km / 6.1 mi
Villa Bramasole - 11.7 km / 7.2 mi
Santa Margherita Basilica - 11.9 km / 7.4 mi
Fortress of Girifalco - 12.1 km / 7.5 mi
Eremo Le Celle - 12.6 km / 7.8 mi
The nearest major airport is Sant Egidio Airport (PEG) - 62.1 km / 38.6 mi
Free self parking is available onsite.
In Cortona
With a stay at this villa in Cortona, you ll be within a 15-minute drive of Santa Maria delle Grazie and Cortona Cathedral. This villa is 12.8 mi (20.6 km) from Lake Trasimeno and 5.3 mi (8.5 km) from San Domenico Church.