Setur Logo
Setur Servis Turistik A.Ş.
Belge No: 728
Villa Rosita Genel 1
Villa Rosita Oda 2
Villa Rosita Oda 3

Villa Rosita

Ugento / İtalya

Oda Seçenekleri

 Oda 1
Fiyatları görmek için tarih seçiniz
Otel Özellikleri
Otel Özellikleri
Giriş-Çıkış ve Önemli Bilgiler
Giriş (Check-in)17-20
Çıkış (Check-out)11
Zorunlu Ücretler

Sizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir. Ücretlere geçerli vergiler dâhil olabilir:

  • Nakit Hasar depozitosu: konaklama başına 200 EUR
  • Şehir tarafından vergi alınmaktadır ve bu vergi konaklama yerinde ödenmektedir. Vergi sezonluk olarak değişmektedir ve tüm yıl boyunca uygulanmayabilir. Başka muafiyet durumları veya indirimler olabilir. Daha fazla bilgi için lütfen rezervasyon sonrasında alınan rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeri ile irtibat kurun.
  • Şehir vergisi alınmaktadır: 1 Ekim - 31 Mayıs döneminde, 7 geceye kadar EUR 0.00 kişi başı, gecelik. Bu vergi 13 yaş yaşından küçük çocuklar için uygulanmamaktadır.
  • Şehir vergisi alınmaktadır: 1 Haziran - 30 Eylül döneminde, 7 geceye kadar EUR 1.00 kişi başı, gecelik. Bu vergi 13 yaş yaşından küçük çocuklar için uygulanmamaktadır.
  • Tatil merkezi ücreti: kişi başı, gecelik 0.50 EUR. Bu ücret 18 yaş yaş altındaki çocuklardan alınmaz.
  • Temizlik ücreti: konaklama yeri başına konaklama başına 80 EUR
  • Hizmet ücreti: konaklama yeri başına, haftalık 35 EUR

Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.

Opsiyonel Ücretler
  • Evcil hayvan ücreti: evcil hayvan başına, konaklama başına 30 EUR.
  • Rehber hayvanlar ücretten muaftır
  • Geç giriş ücreti: 20 ve 22 arasındaki girişler için 30 EUR.
  • Kli
Devamını Oku
Check-in Açıklamaları
  • İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
  • Olası ekstra harcamalar için giriş sırasında resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve nakit depozito gerekebilir
  • Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
  • Misafirlerin otelde otopark rezervasyonu için bu konaklama yeriyle önceden iletişime geçmesi gerekir
  • Vergi No. - IT04861250753
  • Bu konaklama yerinde kredi kartları ve nakit kabul edilmektedir
  • Konaklama yeri yöneticisi, konaklama yerinde karbonmonoksit dedektörü olup olmadığını bildirmemiştir; seyahat ederken yanınızda taşınabilir bir dedektör getirebilirsiniz.
  • Konaklama yeri yöneticisi, konaklama yerinde bir duman dedektörü olup olmadığını belirtmemiştir
Bu konaklama yerinde resepsiyon bulunmamaktadır. Giriş işlemleri için misafirlerin varıştan en az 48 saat önce rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yerini araması ve gerekli düzenlemeleri yaptırması gereklidir. Konaklama yerine saat 12.30 sonrasında varış yapacak misafirlerin önceden rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle iletişime geçmesi gereklidir. Misafirlerin giriş talimatlarını öğrenmek için konaklama yeriyle önceden irtibat kurması gereklidir. Konaklama yeri sahibi varışta misafirleri karşılayacaktır.

Otel Hakkında


Bu villada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırın var. Size özel, mobilyalı avlu vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için dijital TV kanalları izlenebilen bir televizyon mevcut. Misafirlerin konforu için ayrı oturma alanı ve çamaşır makinesi sunulmaktadır.



Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.

Salentina Yarış Pisti - 0,4 km / 0,2 mi
Torre San Giovanni Plajı - 1,8 km / 1,1 mi
Ionian Sea - 1,9 km / 1,2 mi
Torre San Giovanni Limanı - 2 km / 1,3 mi
Fontanelle Plajı - 2,1 km / 1,3 mi
Pazzi Adası - 3,4 km / 2,1 mi
Torre Mozza Beach - 5,7 km / 3,6 mi
Paduli beach - 6 km / 3,7 mi
Felline Ana Kilisesi - 6,1 km / 3,8 mi
Ugento Arkeoloji Müzesi - 6,2 km / 3,8 mi
Felline Kalesi - 6,2 km / 3,9 mi
Ugento Kalesi - 6,4 km / 4 mi
Ugento Katedrali - 6,4 km / 4 mi
Baia dei Diavoli - 6,5 km / 4 mi
Lido Marini Kilisesi - 7,1 km / 4,4 mi

En yakın havaalanı Brindisi (BDS-Papola Casale) - 105,5 km / 65,5 mi


Ücretsiz otopark vardır.



Salentina Yarış Pisti yakınında


Villa misafirlere Ugento bölgesinde, plaj yakınında, Salentina Yarış Pisti ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Torre San Giovanni Limanı ile 3 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu villa Pescoluse Plajı ile 7,6 mi (12,2 km) ve Baia Verde Plajı ile 14,2 mi (22,8 km) mesafede.

Otel Konumu
Villa Rosita
Strada Provinciale 91 Torre San Giovanni Ugento 73059 IT