Setur Servis Turistik A.Ş.
Belge No: 728
Villa Stella Maris Genel 1
Villa Stella Maris Oda 2
Villa Stella Maris Genel 3

Villa Stella Maris

Budoni / İtalya

Oda Seçenekleri

 Oda 1
Fiyatları görmek için tarih seçiniz
Otel Özellikleri
Otel Özellikleri
Giriş-Çıkış ve Önemli Bilgiler
Giriş (Check-in)17-19
Çıkış (Check-out)10
Zorunlu Ücretler

Sizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir. Ücretlere geçerli vergiler dâhil olabilir:

  • Depozito: konaklama başına 200.0 EUR.
  • Şehir tarafından vergi alınmaktadır ve bu vergi konaklama yerinde ödenmektedir. Vergi sezonluk olarak değişmektedir ve tüm yıl boyunca uygulanmayabilir. Başka muafiyet durumları veya indirimler olabilir. Daha fazla bilgi için lütfen rezervasyon sonrasında alınan rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeri ile irtibat kurun.
  • Şehir vergisi alınmaktadır: 1 Kasım - 29 Şubat döneminde, kişi başı, gecelik 0.00 EUR. Bu vergi 12 yaş yaşından küçük çocuklardan alınmaz.
  • Şehir vergisi alınmaktadır: 1 Mart - 30 Haziran döneminde, kişi başı, gecelik 0.50 EUR. Bu vergi 12 yaş yaşından küçük çocuklardan alınmaz.
  • Şehir vergisi alınmaktadır: 1 Temmuz - 31 Ağustos döneminde, kişi başı, gecelik 1.00 EUR. Bu vergi 12 yaş yaşından küçük çocuklardan alınmaz.
  • Şehir tarafından vergi alınmaktadır: 1 Eylül - 31 Ekim döneminde, kişi başı, gecelik 0.50 EUR. Bu vergi 12 yaş yaşından küçük çocuklardan alınmaz.
  • Temizlik ücreti: konaklama yeri başına konaklama başına 50 EUR

Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.

Opsiyonel Ücretler
  • Evcil hayvan ücreti: evcil hayvan başına, gecelik 7 EUR.
  • Rehber hayvanlar ücretten muaftır
  • Geç giriş ücreti: 19 sonrasındaki girişler için 30 EUR.

Yukarıdaki l

Devamını Oku
Check-in Açıklamaları
  • İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
  • Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
  • Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
  • Bu konaklama yerinde kredi kartları kabul edilmektedir
  • Konaklama yeri yöneticisi, konaklama yerinde karbonmonoksit dedektörü olup olmadığını bildirmemiştir; seyahat ederken yanınızda taşınabilir bir dedektör getirebilirsiniz.
  • Konaklama yeri yöneticisi, konaklama yerinde bir duman dedektörü olup olmadığını belirtmemiştir
  • Bu konaklama yerinde balkon, veranda ve teras gibi çocuklar için uygun olmayabilecek açık alanlar bulunmaktadır; herhangi bir endişeniz varsa varışınızdan önce konaklama yeriyle iletişime geçerek size uygun bir oda ayarlayıp ayarlayamayacaklarını teyit etmenizi öneririz
Resepsiyon her gün 17 - 19 arasında açıktır. Giriş işlemleri için misafirlerin varıştan en az 72 saat önce rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yerini araması ve gerekli düzenlemeleri yaptırması gereklidir. Konaklama yerine saat 19 sonrasında varış yapacak misafirlerin önceden rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle iletişime geçmesi gereklidir. Misafirlerin giriş talimatlarını öğrenmek için konaklama yeriyle önceden irtibat kurması gereklidir. Resepsiyon sınırlı saatlerde hizmet vermektedir.

Otel Hakkında


Bu ayrı ayrı dekore edilmiş villada küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırın var. Size özel, mobilyalı avlu vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için 40-inç düz ekran televizyon ve uydu kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz internet var. Misafirlerin konforu için masa ve kahve/çay makinesi sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri günlük olarak verilmeketdir.


Jakuzi gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu villada misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.


Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.

Andrea Parodi Belediye Amfitiyatrosu - 0,6 km / 0,3 mi
Salamaghe Plajı - 1,2 km / 0,8 mi
Capannizza Plajı - 3 km / 1,9 mi
Pineta Sant Anna Seyir Noktası - 3,7 km / 2,3 mi
Porto Ainu Plajları - 4,3 km / 2,6 mi
Ottiolu Limanı - 5,2 km / 3,2 mi
Francesi Koyu - 5,9 km / 3,7 mi
Pini Rivierası - 6,7 km / 4,2 mi
Baia Sant Anna Plajları - 7,2 km / 4,5 mi
La Isuledda Plajı - 10 km / 6,2 mi
La Punta Şelalesi - 10,5 km / 6,5 mi
San Teodoro Plajı - 10,7 km / 6,6 mi
San Teodoro Lagünü - 11,1 km / 6,9 mi
San Teodoro Limanı - 11,4 km / 7,1 mi
Castello della Fava - 12,3 km / 7,6 mi

Tercih edilen havaalanı villa Olbia (OLB-Costa Smeralda) - 35,3 km / 21,9 mi mesafede


Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Ücretsiz otopark vardır.



Andrea Parodi Belediye Amfitiyatrosu yakınında


Villa misafirlere Budoni bölgesinde, plaj yakınında, Ottiolu Limanı ve Andrea Parodi Belediye Amfitiyatrosu ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu villa San Teodoro Plajı ile 6,6 mi (10,7 km) ve Cala Brandinchi Plajı ile 11,8 mi (19,1 km) mesafede.

Otel Konumu
Villa Stella Maris
Via Boccaccio Budoni 08020 IT