- Ana Sayfa
- Labuan Bajo Otelleri
- Wejang Asi Villa


Wejang Asi Villa
Oda Seçenekleri

- Havaalanı gidiş geliş servisi ücreti: araç başına 100000 IDR (tek yön, maksimum kişi sayısı 4).
- Her çocuk için havaalanı ulaşım servisi ücreti: (tek yön) 60000 IDR, (10 ile 17 yaş a
- İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
- Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
- Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
- Bu konaklama yeri, sadece nakit ödeme kabul etmektedir
- Konaklama yeri yöneticisi, konaklama yerinde karbonmonoksit dedektörü olup olmadığını bildirmemiştir; seyahat ederken yanınızda taşınabilir bir dedektör getirebilirsiniz.
- Konaklama yeri yöneticisi, konaklama yerinde bir duman dedektörü olup olmadığını belirtmemiştir
Otel Hakkında
Misafirlerimiz için 2 klimalı odada özel havuz ve Akıllı televizyonlar vardır. Odanızda bir Select Comfort yatak bulunur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, set üstü ocak ve bulaşık makinesi vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz internet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları.
Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu Akdeniz stili villada misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve bisiklet park alanı sunulmaktadır.
Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.
Batu Cermin Mağarası - 1,9 km / 1,2 mi
Sylvia Hill - 5,8 km / 3,6 mi
St. Angela Labuan Bajo - 5,9 km / 3,6 mi
Pede Labuan Plajı - 6 km / 3,7 mi
Waecicu Plajı - 6,1 km / 3,8 mi
Labuan Bajo Limanı - 6,7 km / 4,2 mi
Gua Maria Waelia İbadethanesi - 25,5 km / 15,9 mi
Cunca Wulang Şelalesi - 34 km / 21,1 mi
Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.
Batu Cermin Mağarası yakınında
Labuan Bajo bölgesindeki Wejang Asi Villa misafirlere dağda, Batu Cermin Mağarası ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Sylvia Hill ile 7 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu lüks villa Waecicu Plajı ile 6,1 km (3,8 mi) ve Labuan Bajo Limanı ile 6,7 km (4,2 mi) mesafede.