Setur Servis Turistik A.Ş.
Belge No: 728
AC Hotel La Finca by Marriott Genel 1
AC Hotel La Finca by Marriott Oda 2
AC Hotel La Finca by Marriott Oda 3

AC Hotel La Finca by Marriott

Pozuelo de Alarcon / İspanya

Oda Seçenekleri

 Oda 1
Fiyatları görmek için tarih seçiniz
Otel Özellikleri
Otel Özellikleri
Giriş-Çıkış ve Önemli Bilgiler
Giriş (Check-in)15-herhangi bir zaman
Çıkış (Check-out)öğlen
Zorunlu Ücretler
Opsiyonel Ücretler
  • Açık büfe kahvaltı kişi başına 22 EUR ücret karşılığında servis edilmektedir
  • Valesiz kapalı otopark ücreti: günlük 15 EUR.
  • İlave yatak ücreti: günlük 44.0 EUR.

Devamını Oku
Check-in Açıklamaları
  • İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
  • Olası ekstra harcamalar için otele giriş sırasında, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı gerekebilir
  • Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
  • Bu konaklama yerinde kredi kartları, banka kartları, mobil ödeme ve nakit kabul edilmektedir
  • Nakitsiz ödeme imkânı mevcuttur
  • Bu konaklama yeri, Commitment to Clean (Marriott) yönergelerindeki temizlik ve dezenfeksiyon uygulamalarına uyduğunu belirtmektedir.
  • Kültürel normların ve misafir politikalarının ülkeye ve konaklama yerine göre farklılık gösterebileceğini lütfen unutmayın. Burada listelenen politikalar konaklama yeri tarafından sağlanmıştır.
Resepsiyon çalışanları konaklama yerine varışta misafirleri karşılayacaktır. Sorularınız için lütfen rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle irtibat kurun. Cuma günü saat 16.00 dan pazar günü saat 20.00 ye kadar yemek servisi yoktur.

Otel Hakkında


93 odada minibar ve espresso kahve makinesi mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, dijital TV kanalları ve ücretsiz kablosuz internet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.


Spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu Beaux Arts stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.


Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.

Hospital Quiron Madrid hastanesi - 3,4 km / 2,1 mi
Ciudad de la Imagen - 4,5 km / 2,8 mi
Madrid Hayvanat Bahçesi Akvaryumu - 6,8 km / 4,2 mi
Hospital Sanitas La Zarzuela hastanesi - 7,4 km / 4,6 mi
Palacio Vistalegre - 8,5 km / 5,3 mi
Hospital Universitario Puerta de Hierro hastanesi - 9 km / 5,6 mi
Madrid Río - 9,1 km / 5,7 mi
Plaza de España - Princesa - 9,3 km / 5,8 mi
Madrid Eğlence Parkı - 9,6 km / 6 mi
Islazul - 10,4 km / 6,5 mi
Madrid Complutense Üniversitesi - 10,5 km / 6,5 mi
Príncipe Pío Alışveriş Merkezi - 10,9 km / 6,8 mi
Calle de la Princesa - 11 km / 6,8 mi
Majadahonda Pazarı - 11,5 km / 7,1 mi
Hospital Clinico San Carlos hastanesi - 11,6 km / 7,2 mi

Tercih edilen havaalanı AC Hotel La Finca by Marriott Madrid Adolfo Suárez Madrid-Barajas Havalimanı (MAD) - 27,3 km / 17 mi mesafede


Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Pozuelo de Alarcon bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 8719 ayak kare alanda konferans merkezi ve toplantı odaları sunmaktadır. (ücretli) otopark vardır.


Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7 ve 10, hafta sonu 8 ve 11.30 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.


Pozuelo de Alarcon (Somosaguas) içinde


AC Hotel La Finca by Marriott size Pozuelo de Alarcon (Somosaguas) bölgesinde, Gran Via ve Madrit Kraliyet Sarayı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Plaza Mayor ile 8,3 mi (13,3 km) ve Puerta del Sol ile 8,6 mi (13,8 km) mesafede.

Otel Konumu
AC Hotel La Finca by Marriott
Paseo Club Deportivo, 1 La Finca Pozuelo de Alarcon 28223 ES