Setur Servis Turistik A.Ş.
Belge No: 728
Ahouse hotel Genel 1
Ahouse hotel Genel 2
Ahouse hotel Genel 3

Ahouse hotel

Moskova / Rusya

Oda Seçenekleri

 Oda 1
Fiyatları görmek için tarih seçiniz
Otel Özellikleri
Otel Özellikleri
Giriş-Çıkış ve Önemli Bilgiler
Giriş (Check-in)14-gece yarısı
Çıkış (Check-out)öğlen
Zorunlu Ücretler

Sizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir. Ücretlere geçerli vergiler dâhil olabilir:

    Bu konaklama yerinde Rus vatandaşı olmayan misafirlerden her konaklama için kişi başına 1000 RUB zorunlu kayıt ücreti alınmaktadır.

Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.

Opsiyonel Ücretler
  • Kontinental kahvaltı yetişkinler için yaklaşık olarak 350 RUB, çocuklar için 350 RUB ücret karşılığında servis edilmektedir

Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretle

Devamını Oku
Check-in Açıklamaları
  • İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
  • Olası ekstra harcamalar için giriş sırasında resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve nakit depozito gerekebilir
  • Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
  • Bu konaklama yerinde kredi kartları, banka kartları ve nakit kabul edilmektedir
  • Bu konaklama yerindeki güvenlik özellikleri arasında duman dedektörü yer almaktadır
  • Kültürel normların ve misafir politikalarının ülkeye ve konaklama yerine göre farklılık gösterebileceğini lütfen unutmayın. Burada listelenen politikalar konaklama yeri tarafından sağlanmıştır.
Giriş işlemleri için misafirlerin varıştan en az 48 saat önce rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yerini araması ve gerekli düzenlemeleri yaptırması gereklidir. Konaklama yerine saat gece yarısı sonrasında varış yapacak misafirlerin önceden rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle iletişime geçmesi gereklidir. Misafirlerin giriş talimatlarını öğrenmek için konaklama yeriyle önceden irtibat kurması gereklidir. Resepsiyon çalışanları konaklama yerine varışta misafirleri karşılayacaktır. Sorularınız için lütfen rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle irtibat kurun. Tüm misafirler, geçerli bir pasaport göstermelidir. Bu, otelin kabul ettiği tek kimlik belgesidir.

Otel Hakkında


Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 150 odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Ücretsiz kablosuz internet vardır, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon sunulur. Misafirlere elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.



Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.

Kolomenskoye Tarih ve Mimari Müzesi ve Koruma Alanı - 3,2 km / 2 mi
Göğe Yükseliş Kilisesi - 4,6 km / 2,9 mi
Tretye Koltso çevre yolu - 4,8 km / 3 mi
Büyük Moskova Sirki - 6,9 km / 4,3 mi
Danilov Manastırı - 7,3 km / 4,5 mi
Moskova Devlet Üniversitesi - 7,9 km / 4,9 mi
Rüya Adası - 8,1 km / 5,1 mi
Sadovoye Koltso ring bulvarı - 9,3 km / 5,8 mi
Çağdaş Sanat Garaj Müzesi - 9,4 km / 5,9 mi
Luzhniki Stadyumu - 9,7 km / 6 mi
Park Iskustv - 9,7 km / 6 mi
Yeni Tretyakov Galerisi - Modern Sanat Müzesi - 9,7 km / 6,1 mi
Gorky Parkı - 9,9 km / 6,1 mi
Metro Müzesi - 9,9 km / 6,2 mi
Rusya Halkların Dostluğu Üniversitesi - 10 km / 6,2 mi

En yakın havaalanları:
Podolsk (OSF-Ostafyevo) - 22,4 km / 13,9 mi
Moskova (VKO-Vnukovo Uluslararası) - 35,4 km / 22 mi
Moskova (DME-Domodedovo Uluslararası) - 36,2 km / 22,5 mi
Zhukovsky (ZIA Havaalanı) - 42,9 km / 26,7 mi
Sheremetyevo Havaalanı (SVO) - 53,3 km / 33,1 mi


Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.


Ahouse hotel misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 07.30 ve 11 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.


Moskova (Güney İdari Okrugu) içinde


Ahouse hotel misafirlere Moskova (Güney İdari Okrugu) bölgesinde, Kolomenskoye Tarih ve Mimari Müzesi ve Koruma Alanı ve Tretye Koltso çevre yolu ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Kızıl Meydan ile 8,5 mi (13,7 km) ve Göğe Yükseliş Kilisesi ile 3,4 mi (5,5 km) mesafede.

Otel Konumu
Ahouse hotel
Nakhimovskiy prospekt 2 Moscow 117638 RU