- Ana Sayfa
- Khosta Otelleri
- Allure of the Sea


Allure of the Sea
Oda Seçenekleri

Sizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir. Ücretlere geçerli vergiler dâhil olabilir:
- Şehir vergisi uygulanır: kişi başı, gecelik 50.00 RUB
Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.
- Havaalanı gidiş geliş servisi ücreti: araç başına (tek yön) 1000 RUB.
Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ü
- İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
- Olası ekstra harcamalar için giriş sırasında resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve nakit depozito gerekebilir
- Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
- Bu konaklama yerinde nakit kabul edilmektedir
Otel Hakkında
Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 36 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz internet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.
Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.
Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.
Khosta Plajı - 1,6 km / 1 mi
Caucasian State Nature Biosphere Reserve - 3,9 km / 2,4 mi
A.A.S. Tree Plastique Art Gallery - 4,7 km / 2,9 mi
Adler Plajı - 6,3 km / 3,9 mi
Novoy Matseste Akvaryumu - 8,1 km / 5 mi
Sochi Discovery World Akvaryumu - 8,3 km / 5,2 mi
Aquapark Amfibius - 8,8 km / 5,5 mi
Akhun Dağı - 9 km / 5,6 mi
Akhun Kulesi - 11,4 km / 7,1 mi
Merkez Stadyum - 12,2 km / 7,6 mi
Sochi Arboretumu - 12,4 km / 7,7 mi
Moorish Çardağı - 12,7 km / 7,9 mi
Stalin Villası - 13 km / 8,1 mi
Güneşli Plaj - 13,3 km / 8,3 mi
Dostluk Ağaç Bahçesi Müzesi - 13,7 km / 8,5 mi
En yakın havaalanı Sochi (AER-Sochi Uluslararası) - 14,3 km / 8,9 mi
Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.
Otelde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8 ve 09.30 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.
Sochi (Khosta) içinde
Allure of the Sea misafirlere Sochi (Khosta) bölgesinde, A.A.S. Tree Plastique Art Gallery ve Caucasian State Nature Biosphere Reserve ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Adler Plajı ile 3,9 mi (6,3 km) ve Novoy Matseste Akvaryumu ile 5 mi (8,1 km) mesafede.