Setur Logo
Setur Servis Turistik A.Ş.
Belge No: 728
Anema By The Sea Guesthouse Genel 1
Anema By The Sea Guesthouse Genel 2
Anema By The Sea Guesthouse Oda 3

Anema By The Sea Guesthouse

Samos / Yunanistan

Oda Seçenekleri

 Oda 1
Fiyatları görmek için tarih seçiniz
Otel Özellikleri
Otel Özellikleri
Giriş-Çıkış ve Önemli Bilgiler
Giriş (Check-in)öğlen-22
Çıkış (Check-out)öğlen
Zorunlu Ücretler

Sizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir. Ücretlere geçerli vergiler dâhil olabilir:

  • Şehir tarafından vergi alınmaktadır ve bu vergi konaklama yerinde ödenmektedir. Vergi sezonluk olarak değişmektedir ve tüm yıl boyunca uygulanmayabilir. Başka muafiyet durumları veya indirimler olabilir. Daha fazla bilgi için lütfen rezervasyon sonrasında alınan rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeri ile irtibat kurun.
  • Şehir vergisi alınmaktadır: 1 Kasım - 31 Mart arasında, konaklama yeri başına, gecelik 0.50 EUR
  • Şehir vergisi alınmaktadır: 1 Nisan - 31 Ekim için konaklama yeri başına, gecelik 2.00 EUR

Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.

Opsiyonel Ücretler
Check-in Açıklamaları
  • İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
  • Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
  • Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
  • Bu konaklama yerinde başlıca kredi kartları, banka kartları ve nakit kabul edilmektedir
  • Konaklama yeri yöneticisi, konaklama yerinde karbonmonoksit dedektörü olup olmadığını bildirmemiştir; seyahat ederken yanınızda taşınabilir bir dedektör getirebilirsiniz.
  • Konaklama yeri yöneticisi, konaklama yerinde bir duman dedektörü olup olmadığını belirtmemiştir
  • Bu konaklama yeri profesyonel bir şekilde temizlenir
  • Kültürel normların ve misafir politikalarının ülkeye ve konaklama yerine göre farklılık gösterebileceğini lütfen unutmayın. Burada listelenen politikalar konaklama yeri tarafından sağlanmıştır.
Resepsiyon her gün 06.30 - 22 arasında açıktır. Resepsiyon sınırlı saatlerde hizmet vermektedir.Sorularınız için lütfen rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle irtibat kurun. Normal giriş saatleri dışında varış yapmayı planlayan misafirler, giriş ayarlamak için bu otelle önceden irtibata geçmelidir.

Otel Hakkında


Make yourself at home in one of the 55 guestrooms featuring refrigerators. Rooms have private balconies. Complimentary wireless internet access is available to keep you connected. Private bathrooms with showers feature complimentary toiletries and hair dryers.


Take advantage of recreational opportunities offered, including an outdoor pool, an outdoor tennis court, and bicycles to rent.


Distances are displayed to the nearest 0.1 mile and kilometer.

Karlovasi Tannery Museum - 1.5 km / 0.9 mi
Laographical Museum of Karlovassi - 1.7 km / 1.1 mi
Potami Beach - 2.4 km / 1.5 mi
Potami Waterfalls - 3.8 km / 2.4 mi
Mikro Seitani Beach - 4.5 km / 2.8 mi
Megalo Seitani Beach - 13.1 km / 8.1 mi
Platana Beach - 13.3 km / 8.3 mi
Kámpou Vourliotón Beach - 15.6 km / 9.7 mi
Balos Beach - 16.6 km / 10.3 mi
Kaladakia - 16.8 km / 10.4 mi
Tsabou Beach - 16.9 km / 10.5 mi
Tripiti - 18.6 km / 11.6 mi
Tsamadou Beach - 19.7 km / 12.2 mi
Votsalakia - 20.3 km / 12.6 mi
Lemonakia Beach - 20.3 km / 12.6 mi

The nearest airports are:
Samos (SMI-Samos Intl.) - 35 km / 21.7 mi
Ikaria Island (JIK) - 53.9 km / 33.5 mi

The preferred airport for Anema By The Sea Guesthouse is Samos (SMI-Samos Intl.).


Featured amenities include laundry facilities, a library, and a safe deposit box at the front desk. Free valet parking is available onsite.


You can enjoy a meal at the restaurant serving the guests of Anema By The Sea Guesthouse, or stop in at the snack bar/deli. Relax with your favorite drink at the bar/lounge or the poolside bar. A complimentary buffet breakfast is served daily from 7:00 AM to 10:00 AM.


Near Karlovasi Tannery Museum


When you stay at Anema By The Sea Guesthouse in Samos, you ll be by the sea, within a 5-minute drive of Karlovasi Tannery Museum and Laographical Museum of Karlovassi. This aparthotel is 1.5 mi (2.4 km) from Potami Beach and 2.3 mi (3.7 km) from Potami Waterfalls.

Otel Konumu
Anema By The Sea Guesthouse
83 Kanari Street Karlovassi Samos 832 00 GR