Setur Servis Turistik A.Ş.
Belge No: 728
Aqua Palace Hotel Genel 1
Aqua Palace Hotel Oda 2
Aqua Palace Hotel Oda 3

Aqua Palace Hotel

Venedik / İtalya

Oda Seçenekleri

 Oda 1
Fiyatları görmek için tarih seçiniz
Otel Özellikleri
Otel Özellikleri
Giriş-Çıkış ve Önemli Bilgiler
Giriş (Check-in)14-gece yarısı
Çıkış (Check-out)öğlen
Zorunlu Ücretler

Sizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir. Ücretlere geçerli vergiler dâhil olabilir:

  • Ödemesi konaklama yerinde alınan şehir vergisi uygulanır. Venedik şehrinde ikamet edenler ve 10 yaş altındaki çocuklar vergiden muaftır. Gerekli belgelerin konaklama yerine sunulması kaydıyla, hastalar ve refakatçileri ile şehirde vazifeli olarak bulunan kişiler için ilave vergi muafiyeti uygulanabilir. 1-31 Ocak tarihleri arasında %30 indirim uygulanmaktadır.
  • Şehir vergisi alınmaktadır: 1 Ocak - 31 Ocak döneminde, yetişkinler için kişi başı, gecelik 3.10 EUR; 10-16 yaş yaş arasındaki misafirler için gecelik 1.60 EUR.
  • Şehir vergisi alınmaktadır: 1 Şubat - 31 Aralık arasında, yetişkinler için kişi başı, gecelik 4.50 EUR; 10-16 yaş yaş arasındaki misafirler için gecelik 2.20 EUR.

Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.

Opsiyonel Ücretler
  • Açık büfe kahvaltı kişi başına 15 EUR ücret karşılığında servis edilmektedir
  • İlave yatak ücreti: gecelik 60.0 EUR.

Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretler

Devamını Oku
Check-in Açıklamaları
  • İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
  • Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
  • Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
  • Ekstra harcamaları ödemek için otele girişte kullanılan kredi kartının üzerindeki isim, oda rezervasyonundaki ilk isim olmalıdır
  • Bu konaklama yerinde kredi kartları ve nakit kabul edilmektedir
  • Bu konaklama yerindeki güvenlik özellikleri arasında duman dedektörü ve güvenlik sistemi yer almaktadır
  • Kültürel normların ve misafir politikalarının ülkeye ve konaklama yerine göre farklılık gösterebileceğini lütfen unutmayın. Burada listelenen politikalar konaklama yeri tarafından sağlanmıştır.
Bu konaklama yerinde çalışma saatleri dışında giriş yapılamamaktadır. Resepsiyon çalışanları konaklama yerine varışta misafirleri karşılayacaktır. Venedik teki konaklamaları için rezervasyon yapan misafirlerin, #EnjoyRespectVenezia sitesini (www.comune.venezia.it/en/content/enjoyrespectvenezia) ziyaret ederek şehirle ilgili önemli bilgi ve yönetmelikleri incelemeleri rica olunur. Yılın belirli tarihlerinde ziyaretçilerin Venedik e girebilmek için kişi başı günlük 5-10 EUR erişim ücreti ödemesi gerekmektedir. Venedik te konaklama yapanlar bu ödemeden muaftır. Ancak misafirlerin önceden muafiyet kuponu talep etmeleri ve bunu varışta kimlikleriyle birlikte ibraz etmeleri gerekmektedir. Ödeme yapılması gereken tarihleri ve ücretleri incelemek ve muafiyet talebinde bulunmak için cda.ve.it/en/ adresini ziyaret edin.

Otel Hakkında


26 odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LCD televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz internet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.


Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) mevcuttur.


Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.

San Teodoro - 0,2 km / 0,1 mi
St. Mark s Meydanı - 0,2 km / 0,1 mi
St. Mark Bazilikası - 0,3 km / 0,2 mi
Rialto Köprüsü - 0,3 km / 0,2 mi
Marco Polo nun Evi - 0,3 km / 0,2 mi
T Fondaco Dei Tedeschi Mağazası - 0,3 km / 0,2 mi
St Mark s Campanile - 0,4 km / 0,2 mi
Teatro Goldoni Kültür Merkezi - 0,4 km / 0,2 mi
Riva degli Schiavoni - 0,4 km / 0,2 mi
Museo Correr - 0,4 km / 0,3 mi
Doge s Sarayı - 0,5 km / 0,3 mi
Palazzo Contarini del Bovolo - 0,5 km / 0,3 mi
Ponte dei Sospiri köprüsü - 0,5 km / 0,3 mi
Basilica di San Giovanni e Paolo - 0,5 km / 0,3 mi
San Zaccaria Kilisesi - 0,5 km / 0,3 mi


Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirlerimiz için tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.


Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.


St. Mark s Meydanı yakınında


Aqua Palace Hotel size Venedik merkezinde, St. Mark s Meydanı ve St. Mark Bazilikası ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama ayrıcalığı sunuyor. Bu otel Rialto Köprüsü ile 0,2 mi (0,3 km) ve Doge s Sarayı ile 0,3 mi (0,5 km) mesafede.

Otel Konumu
Aqua Palace Hotel
Calle de la Malvasia 5492 Castello Venice 30122 IT