- Ana Sayfa
- Barranquilla Otelleri
- Ayenda 1305 Retro


Ayenda 1305 Retro
Oda Seçenekleri

Sizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir:
- 1 Ocak 2023 tarihinden sonraki konaklamalarda, aralıksız 60 gün veya daha uzun süre konaklayan Kolombiya sakinlerinden ve yabancılardan konaklama sırasında konaklama yerinde %19 ulusal satış vergisi alınacaktır. Turist vizesi olan misafirler bu vergiden muaftır. Oda, bir vergiye tabi olan ve bir vergiye tabi olmayan iki misafir tarafından paylaşıldığında bu vergi alınabilir.
Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.
- İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
- Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
- Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
- Hazırlıklı olun: Seyahat etmeden önce bu konaklama yeri için uygulanmakta olan en güncel COVID-19 seyahat gerekliliklerini ve önlemlerini kontrol edin.
Otel Hakkında
Misafirler için 27 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır.
Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.
Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.
Parque del Sol - 0,9 km / 0,6 mi
San Nicolas de Tolentino Kilisesi - 0,9 km / 0,6 mi
Karayip Kültür Parkı - 1,4 km / 0,9 mi
Sarı Kelebek Anıtı - 1,6 km / 1 mi
Atlantico Üniversitesi - 1,6 km / 1 mi
Antiguo Edificio de la Aduana - 2 km / 1,2 mi
Eski Gümrük Binası Kültür Kompleksi - 2,3 km / 1,5 mi
La Paz Meydanı - 2,4 km / 1,5 mi
Barranquilla Katedrali - 2,5 km / 1,6 mi
Edgar Renteria Stadyumu - 2,9 km / 1,8 mi
Casa de Carnaval - 2,9 km / 1,8 mi
Amira de la Rosa Tiyatrosu - 3 km / 1,9 mi
Malecón León Caridi - 3,1 km / 2 mi
Barranquilla Botanik Bahçesi - 3,2 km / 2 mi
Eduardo Movilla Aquatic Complex - 3,2 km / 2 mi
En yakın havaalanı Barranquilla (BAQ-Ernesto Cortissoz Uluslararası) - 11,6 km / 7,2 mi
Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur.
Ayenda 1305 Retro misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.
Barranquilla (Centro Historico) içinde
Ayenda 1305 Retro misafirlere Barranquilla (Centro Historico) bölgesinde, Parque del Sol ve San Nicolas de Tolentino Kilisesi ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Atlantico Üniversitesi ile 1,3 mi (2,2 km) ve Karayip Kültür Parkı ile 1,4 mi (2,2 km) mesafede.