- Ana Sayfa
- Havelock Adası Otelleri
- Barefoot at Havelock


Barefoot at Havelock
Oda Seçenekleri

Sizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir. Ücretlere geçerli vergiler dâhil olabilir:
- Noel Arifesi (24 Aralık) Bir Yetişkin İçin Gala Yemeği: 13200 INR
- Noel Arifesi (24 Aralık) Gala Yemeği, çocuk başına: 3300 INR (6 ile 12 yaş arası)
- Yılbaşı Gecesi (31 Aralık) Bir Yetişkin İçin Gala Yemeği: 20400 INR
- Yılbaşı Gecesi (31 Aralık) Gala Yemeği, çocuk başına: 5400 INR (6 - 12 yaş çocuklar içindir)
Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.
- Havaalanı gidiş geliş servisi ücreti: kişi başı (gidiş dönüş) 4800.00 INR.
- İlave yatak ücreti: gecelik 3540 INR.
Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretle
- İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
- Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
- Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
- Bu konaklama yerinde kredi kartları ve banka kartları kabul edilmektedir; nakit kabul edilmez
- Bu konaklama yerindeki güvenlik özellikleri arasında yangın söndürücü, duman dedektörü, güvenlik sistemi ve ilk yardım çantası yer almaktadır
- Kültürel normların ve misafir politikalarının ülkeye ve konaklama yerine göre farklılık gösterebileceğini lütfen unutmayın. Burada listelenen politikalar konaklama yeri tarafından sağlanmıştır.
Otel Hakkında
Misafirler için 31 klimalı odada minibar mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.
Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, atari salonu/oyun odası ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.
Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.
Radhanagar Plajı - 0,6 km / 0,4 mi
Elephanta Plajı - 4,9 km / 3 mi
Kaala Pathar Plajı - 13,7 km / 8,5 mi
En yakın havaalanı Port Blair (IXZ-Vir Savarkar) - 85,9 km / 53,4 mi
Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.
The Swimming Elephant Barefoot at Havelock misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.
Radhanagar Plajı yakınında
Barefoot at Havelock misafirlere Port Blair bölgesinde, plaj yakınında, Radhanagar Plajı ve Elephanta Plajı 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Kaala Pathar Plajı ile 8,5 mi (13,7 km) mesafede.