- Ana Sayfa
- Castrignano del Capo Otelleri
- Belvilla by OYO Serena Maria


Belvilla by OYO Serena Maria
Oda Seçenekleri

Sizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir. Ücretlere geçerli vergiler dâhil olabilir:
- Hasar depozitosu: konaklama başına 200.0 EUR
- Şehir tarafından vergi alınmaktadır ve bu vergi konaklama yerinde ödenmektedir. Vergi sezonluk olarak değişmektedir ve tüm yıl boyunca uygulanmayabilir. Başka muafiyet durumları veya indirimler olabilir. Daha fazla bilgi için lütfen rezervasyon sonrasında alınan rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeri ile irtibat kurun.
- Şehir tarafından vergi alınmaktadır: 1 Ekim - 30 Nisan arasında, 10 geceye kadar, kişi başı, gecelik 0.00 EUR. Bu vergi 18 yaş yaşından küçük çocuklardan alınmaz.
- Şehir tarafından vergi alınmaktadır: 1 Mayıs - 30 Haziran arasında, 10 geceye kadar, kişi başı, gecelik, 1.00 EUR. Bu vergi 18 yaş yaşından küçük çocuklardan alınmaz.
- Şehir tarafından vergi alınmaktadır: 1 Temmuz - 31 Ağustos arasında, 10 geceye kadar kişi başı, gecelik 2.00 EUR. Bu vergi 18 yaş yaşından küçük çocuklardan alınmaz.
- Şehir tarafından vergi alınmaktadır: 1 Eylül - 30 Eylül arasında, 10 geceye kadar kişi başı, gecelik 1.00 EUR. Bu vergi 18 yaş yaşından küçük çocuklardan alınmaz.
Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.
- İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
- Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
- Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
- Bu konaklama yerinde kredi kartları kabul edilmektedir; nakit kabul edilmez
- Nakitsiz ödeme imkânı mevcuttur
- Konaklama yeri yöneticisi, konaklama yerinde karbonmonoksit dedektörü olup olmadığını bildirmemiştir; seyahat ederken yanınızda taşınabilir bir dedektör getirebilirsiniz.
- Konaklama yeri yöneticisi, konaklama yerinde bir duman dedektörü olup olmadığını belirtmemiştir
- Bu konaklama yeri profesyonel bir şekilde temizlenir
Otel Hakkında
Bu ayrı ayrı döşenmiş villada mutfak mevcut. Misafirlerin konforu için çamaşır makinesi/kurutma makinesi ve ütü/ütü masası sunulmaktadır.
Açık havuz ve kapalı havuz dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu villada ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.
Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.
Ionian Sea - 0,6 km / 0,4 mi
Tre Porte Mağaraları - 1,4 km / 0,9 mi
Grotte di Leuca - 2,3 km / 1,4 mi
Punta Ristola Seyir Noktası - 2,4 km / 1,5 mi
Santa Maria di Leuca Plajı - 2,4 km / 1,5 mi
Felloniche Plajı - 2,6 km / 1,6 mi
San Gregorio Plajı - 3,2 km / 2 mi
Spiaggia di Marina di San Gregorio - 3,2 km / 2 mi
Spiaggia di San Gregorio - 3,2 km / 2 mi
Grotta del Soffio - 3,7 km / 2,3 mi
Marina di Leuca Limanı - 3,8 km / 2,3 mi
Heroon Centopietre - 4,5 km / 2,8 mi
Santuario Santa Maria De Finibus Terrae Bazilikası - 4,8 km / 3 mi
Grotta del Lago Grottosu - 4,8 km / 3 mi
Santa Maria di Leuca Deniz Feneri - 4,9 km / 3 mi
En yakın havaalanı Brindisi (BDS-Papola Casale) - 113 km / 70,2 mi
Ücretsiz otopark vardır.
Tre Porte Mağaraları yakınında
Castrignano del Capo bölgesindeki villa konaklamanızda, Ionian Sea ve Tre Porte Mağaraları ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu villa Santa Maria di Leuca Plajı ile 1,4 mi (2,2 km) ve Grotte di Leuca ile 1,4 mi (2,3 km) mesafede.