- Ana Sayfa
- Praiano Otelleri
- Casa Angelina


Casa Angelina
Oda Seçenekleri

Sizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir. Ücretlere geçerli vergiler dâhil olabilir:
- Şehir tarafından vergi alınmaktadır ve bu vergi konaklama yerinde ödenmektedir. Vergi sezonluk olarak değişmektedir ve tüm yıl boyunca uygulanmayabilir. Başka muafiyet durumları veya indirimler olabilir. Daha fazla bilgi için lütfen rezervasyon sonrasında alınan rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeri ile irtibat kurun.
- Şehir vergisi alınmaktadır: 3 Kasım - 31 Mart döneminde, 7 geceye kadar EUR 0.00 kişi başı, gecelik. Bu vergi 10 yaş yaşından küçük çocuklar için uygulanmamaktadır.
- Şehir vergisi alınmaktadır: 1 Nisan - 2 Kasım döneminde, 7 geceye kadar EUR 4.00 kişi başı, gecelik. Bu vergi 10 yaş yaşından küçük çocuklar için uygulanmamaktadır.
Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.
- Havaalanı gidiş geliş servisi ücreti: araç başına 231 EUR (tek yön, maksimum kişi sayısı 2).
- İlave yatak ücreti: gecelik 330.0 EUR.
Yukarıdaki liste tüm bilgileri içer
- İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
- Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı ya da nakit depozito gerekebilir
- Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
- Bu konaklama yerinde kredi kartları ve nakit kabul edilmektedir
- Nakitsiz ödeme imkânı mevcuttur
- Bu konaklama yeri, gri su yeniden kazanım sistemi ve çevre dostu temizlik ürünleri kullanmaktadır
- Bu konaklama yerindeki güvenlik özellikleri arasında yangın söndürücü, duman dedektörü, güvenlik sistemi ve ilk yardım çantası yer almaktadır
- Bu konaklama yerinde balkon, veranda ve teras gibi çocuklar için uygun olmayabilecek açık alanlar bulunmaktadır; herhangi bir endişeniz varsa varışınızdan önce konaklama yeriyle iletişime geçerek size uygun bir oda ayarlayıp ayarlayamayacaklarını teyit etmenizi öneririz
- Kültürel normların ve misafir politikalarının ülkeye ve konaklama yerine göre farklılık gösterebileceğini lütfen unutmayın. Burada listelenen politikalar konaklama yeri tarafından sağlanmıştır.
Otel Hakkında
41 odada iPad ve minibar mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Kablolu ve kablosuz internet erişimi ücretsizdir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için 40-inç düz ekran televizyon ve uydu kanalları mevcuttur. Özel banyoda lüks banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.
Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz açık havuz, kapalı havuz ve sauna gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.
Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.
Gavitella Plajı - 0,2 km / 0,1 mi
San Gennaro Kilisesi - 0,7 km / 0,4 mi
Marina di Praia - 2,7 km / 1,7 mi
San Pietro - 3,8 km / 2,3 mi
Fiordo di Furore Plajı - 4,1 km / 2,6 mi
Cantine Marisa Cuomo Şaraphanesi - 4,6 km / 2,8 mi
Mavi Koy - 5,4 km / 3,3 mi
Emerald Grotto - 5,5 km / 3,4 mi
San Pancrazio Kilisesi - 6,9 km / 4,3 mi
Positano Belediye Binası - 7,2 km / 4,5 mi
Fornillo Plajı - 8,1 km / 5 mi
Positano Feribot İskelesi - 8,6 km / 5,4 mi
Spiaggia Grande - 8,7 km / 5,4 mi
Duoglio Plajı - 8,8 km / 5,5 mi
Mulini Meydanı - 9,2 km / 5,7 mi
En yakın havaalanları:
Salerno (QSR-Costa d Amalfi) - 53,9 km / 33,5 mi
Naples Uluslararası Havalimanı (NAP) - 69,9 km / 43,4 mi
Casa Angelina için önerilen havaalanı Naples Uluslararası Havalimanı (NAP).
Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, bilgisayar istasyonu ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.
Un Piano nel Cielo yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 07.30 ve 11 arasında ücretsiz tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.
Fiordo di Furore Plajı yakınında
Praiano bölgesindeki Casa Angelina misafirlere San Gennaro Kilisesi ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Amalfi Katedrali ile 15 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan otel Villa Rufolo ile 17,2 km (10,7 mi) ve Piazza Tasso ile 20,3 km (12,6 mi) mesafede.