Setur Servis Turistik A.Ş.
Belge No: 728
Continental Hotel-Pension Genel 1
Continental Hotel-Pension Oda 2
Continental Hotel-Pension Oda 3

Continental Hotel-Pension

Viyana / Avusturya

Oda Seçenekleri

 Oda 1
Fiyatları görmek için tarih seçiniz
Otel Özellikleri
Otel Özellikleri
Giriş-Çıkış ve Önemli Bilgiler
Giriş (Check-in)14-gece yarısı
Çıkış (Check-out)11
Zorunlu Ücretler
Opsiyonel Ücretler
  • Havaalanı gidiş geliş servisi ücreti: araç başına 36 EUR (gidiş dönüş, maksimum kişi sayısı 3).
  • Valesiz güvenli otopark ücreti: gecelik 25 EUR.
  • İlave yatak ücreti: günlük 2
Devamını Oku
Check-in Açıklamaları
  • İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
  • Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
  • Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
  • Bu konaklama yerinde kredi kartları ve nakit kabul edilmektedir
  • Bu konaklama yerindeki güvenlik özellikleri arasında yangın söndürücü, duman dedektörü, güvenlik sistemi, ilk yardım çantası ve pencere korkulukları yer almaktadır
Bu konaklama yeri misafirlere havaalanı transfer servisi sunmaktadır (bu hizmet ücretli olabilir). Misafirler seyahate çıkmadan önce rezervasyon onayındaki iletişim bilgilerini kullanarak varış ayrıntılarını konaklama yerine bildirmelidir. Resepsiyon her gün 6 - 23.30 arasında açıktır. Giriş işlemleri için misafirlerin varıştan en az 24 saat önce rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yerini araması ve gerekli düzenlemeleri yaptırması gereklidir. Konaklama yerine saat 23 sonrasında varış yapacak misafirlerin önceden rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle iletişime geçmesi gereklidir. Misafirlerin giriş talimatlarını öğrenmek için konaklama yeriyle önceden irtibat kurması gereklidir. Resepsiyon sınırlı saatlerde hizmet vermektedir.Konaklama yeri tarafından sağlanan bilgiler, otomatik çeviri araçları kullanılarak çevrilmiş olabilir.

Otel Hakkında


Misafirler için düz ekran televizyon olan 30 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz internet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.


Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.


Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.

Mariahilfer Caddesi - 0,1 km / 0,1 mi
Deniz Evi - 0,4 km / 0,2 mi
Naschmarkt - 0,7 km / 0,4 mi
MuseumsQuartier - 0,7 km / 0,4 mi
Leopold Müzesi - 0,9 km / 0,5 mi
Sanat Tarihi Müzesi - 0,9 km / 0,6 mi
Maria Theresa Meydanı - 1 km / 0,6 mi
Doğa Tarihi Müzesi - 1,1 km / 0,7 mi
Viyana Tiyatrosu - 1,1 km / 0,7 mi
Hofburg (Imperial Sarayı) - 1,2 km / 0,7 mi
Karlsplatz - 1,3 km / 0,8 mi
Avusturya Parlamento Binası - 1,3 km / 0,8 mi
Avusturya Ulusal Kütüphanesi - 1,4 km / 0,9 mi
Viyana Devlet Operası - 1,4 km / 0,9 mi
Helmut-Zilk-Platz - 1,5 km / 0,9 mi

Tercih edilen havaalanı Continental Hotel-Pension Viyana Uluslararası Havalimanı (VIE) - 21,5 km / 13,3 mi mesafede



Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.


Misafirlerimize her gün ücretli kahvaltı servisi yapılmaktadır.


Viyana (Neubau) içinde


Continental Hotel-Pension size Viyana (Neubau) bölgesinde, Vienna Noel Pazarı ve Hofburg (Imperial Sarayı) ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Schönbrunn Sarayı ile 3,7 mi (5,9 km) ve Viyana Devlet Operası ile 1,5 mi (2,3 km) mesafede.

Otel Konumu
Continental Hotel-Pension
Kirchengasse 1 Vienna 1070 AT