- Ana Sayfa
- Jaipur Otelleri
- Days Hotel by Wyndham Jaipur Tonk Road


Days Hotel by Wyndham Jaipur Tonk Road
Oda Seçenekleri

- Açık büfe kahvaltı yetişkinler için yaklaşık olarak 250 INR, çocuklar için 150 INR ücret karşılığında servis edilmektedir
Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere
- İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
- Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
- Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
- Bu konaklama yerinde kredi kartları kabul edilmektedir; nakit kabul edilmez
Otel Hakkında
Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 39 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz internet vardır. Banyolarda küvet veya duş vardır. Misafirlere masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.
Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.
Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.
Patrika Gate - 0,9 km / 0,6 mi
Toran Dwar - 1,3 km / 0,8 mi
World Trade Park - 2,3 km / 1,4 mi
Jawahar Circle - 2,7 km / 1,7 mi
ISKCON Jaipur, Sri Sri Giridhari Dauji Temple - 3,9 km / 2,4 mi
Jain Mandir Sanganer - 4,1 km / 2,5 mi
Glass Jain Temple - 4,3 km / 2,7 mi
Cenotaphs of the Maharanis of Jaipur - 4,8 km / 3 mi
Diwan-e-Am - 5,2 km / 3,2 mi
Sawai Mansingh Stadyumu - 6,5 km / 4 mi
Central Park - 7,5 km / 4,7 mi
Moti Dungri - 7,7 km / 4,8 mi
Birla Mandir Tapınağı - 7,8 km / 4,9 mi
Jaipur Sergi ve Kongre Merkezi - 8,2 km / 5,1 mi
Hintoloji Müzesi - 8,5 km / 5,3 mi
En yakın havaalanı Sanganer Havaalanı (JAI) - 4,7 km / 2,9 mi
Misafirler için hızlı çıkış, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.
Culture misafirlere öğle yemeği, akşam yemeği veya hafta sonu geç kahvaltı servisi yapıyor, bu restoranı uluslar arası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.
Jaipur (Tonk Yolu) içinde
Days Hotel by Wyndham Jaipur Tonk Road misafirlere Jaipur (Tonk Yolu) bölgesinde, Hava Mahal ve Patrika Gate ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Jal Mahal ile 9,9 mi (15,9 km) ve Toran Dwar ile 1,3 mi (2 km) mesafede.