Diego de Almagro Arica




Fiyatları görmek için tarih seçiniz
Otel Özellikleri
Giriş-Çıkış ve Önemli Bilgiler
Otel Hakkında
166 odada minibar ve LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz internet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.
Açık havuz ve sauna dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve banket salonu sunulmaktadır.
Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.
Las Machas Plajı - 0,2 km / 0,1 mi
Chinchorro Plajı - 0,3 km / 0,2 mi
Lauca Ulusal Parkı - 2,6 km / 1,6 mi
Arica Kumarhanesi - 2,9 km / 1,8 mi
Lluta Nehri Sulak Alanı - 3,1 km / 1,9 mi
Baquedano Parkı - 3,7 km / 2,3 mi
Arica Eski Gümrük Binası - 3,8 km / 2,3 mi
Arica Balık Pazarı - 3,8 km / 2,3 mi
Arica-La Paz İstasyonu - 3,8 km / 2,3 mi
Arica Deniz Müzesi - 3,8 km / 2,4 mi
Arica Kültür Evi - 3,8 km / 2,4 mi
San Marcos Meydanı - 3,8 km / 2,4 mi
San Marcos Katedrali - 3,9 km / 2,4 mi
Colon Meydanı - 3,9 km / 2,4 mi
Ex Cine Colón Kültür Merkezi - 3,9 km / 2,4 mi
En yakın havaalanları:
Arica (ARI-Chacalluta) - 15,7 km / 9,7 mi
Tacna (TCQ-Coronel FAP Carlos Ciriani Santa Rosa Uluslararası) - 48,4 km / 30,1 mi
Diego de Almagro Arica için önerilen havaalanı Tacna (TCQ-Coronel FAP Carlos Ciriani Santa Rosa Uluslararası).
Misafirler için 24 saat açık ofis, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.
Restoranda Diego de Almagro Arica misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7 ve 10 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.
Chinchorro Plajı yakınında
Diego de Almagro Arica misafirlere Arica merkezinde, Las Machas Plajı ve Chinchorro Plajı ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Lauca Ulusal Parkı ile 1,6 mi (2,5 km) ve Lluta Nehri Sulak Alanı ile 1,8 mi (2,9 km) mesafede.