Setur Servis Turistik A.Ş.
Belge No: 728
EM Hill Estate Genel 1
EM Hill Estate Genel 2
EM Hill Estate Oda 3

EM Hill Estate

Selong Belanak / Endonezya

Oda Seçenekleri

 Oda 1
Fiyatları görmek için tarih seçiniz
Otel Özellikleri
Otel Özellikleri
Giriş-Çıkış ve Önemli Bilgiler
Giriş (Check-in)15-18
Çıkış (Check-out)öğlen
Zorunlu Ücretler
Opsiyonel Ücretler
  • Kontinental kahvaltı yetişkinler için yaklaşık olarak 150000 IDR, çocuklar için 150000 IDR ücret karşılığında servis edilmektedir
  • İlave yatak ücreti: günlük 500000.0 IDR.
Devamını Oku
Check-in Açıklamaları
  • İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
  • Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
  • Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
  • Misafirlerin otelde otopark rezervasyonu için bu konaklama yeriyle önceden iletişime geçmesi gerekir
  • Bu konaklama yerinde kredi kartları ve nakit kabul edilmektedir
  • Bu konaklama yerindeki güvenlik özellikleri arasında yangın söndürücü, güvenlik sistemi, ilk yardım çantası ve dış mekan ışıklandırması yer almaktadır
Resepsiyon her gün 8 - 20 arasında açıktır. Giriş işlemleri için misafirlerin varıştan en az 72 saat önce rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yerini araması ve gerekli düzenlemeleri yaptırması gereklidir. Misafirlerin varıştan önce güvenli bağlantı yoluyla konaklama yeri ile online kayıt yaptırması gerekmektedir. Misafirlerden varıştan önce konaklama yerine pasaport fotokopisi sunmaları istenecektir. Konaklama yerine saat 18 sonrasında varış yapacak misafirlerin önceden rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle iletişime geçmesi gereklidir. Misafirlerin giriş talimatlarını öğrenmek için konaklama yeriyle önceden irtibat kurması gereklidir. Resepsiyon sınırlı saatlerde hizmet vermektedir.Misafirler giriş sırasında negatif bir COVID-19 testi sonucu sunmalıdır. Negatif COVID-19 testi sonucu gereksinimi 12 yaşından büyük tüm misafirler için geçerlidir ve testin giriş işlemlerinden en fazla 72 saat önce yapılmış olması gerekmektedir.

Otel Hakkında


Banyoda sadece duş kabini, geniş duş başlığı ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerin konforu için emanet kasası ve ayrı oturma alanı sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri günlük olarak verilmeketdir.


Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. (Ücretsiz) plaj servisi sörf alanına ve kumsala ulaşımı kolaylaştırır.


Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.

Selong Belanak Plajı - 3,6 km / 2,2 mi
Mawi Plajı - 9,5 km / 5,9 mi
Lancing Plajı - 10,2 km / 6,3 mi
Mawun Plajı - 14,1 km / 8,8 mi
Air Guling - 17,9 km / 11,1 mi
Kuta Plajı - 22,7 km / 14,1 mi
Lembar Limanı - 23,1 km / 14,4 mi
Buwun Mas Tepeleri - 24 km / 14,9 mi
Makam Nyato - 24,6 km / 15,3 mi
Cemare Plajı - 25 km / 15,5 mi
Pantai Seger - 25,4 km / 15,8 mi
Serenting and Torok Bare Plajı - 27 km / 16,8 mi
Seger Plajı - 27 km / 16,8 mi
Mandalika Uluslararası Sokak Pisti - 27,5 km / 17,1 mi
Tanjung Aan Plajı - 31,8 km / 19,7 mi

En yakın havaalanı Lombok (LOP-Lombok Uluslararası) - 21,6 km / 13,4 mi



Misafirler için valiz dolabı ve çamaşırhane vardır. Ücretsiz otopark vardır.


Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8 ve 10 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.


Selong Belanak Plajı yakınında


Selong Belanak bölgesindeki otel konaklamanızda, Mandalika Uluslararası Sokak Pisti ile 17,1 mi (27,5 km) ve Selong Belanak Plajı ile 2,8 mi (4,4 km) mesafede olacaksınız. Bu otel Mawi Plajı ile 5,9 mi (9,5 km) ve Lancing Plajı ile 6,3 mi (10,2 km) mesafede.

Otel Konumu
EM Hill Estate
Dusun Jabon, Kecamatan Praya Barat Selong Belanak 83572 ID