FabHotel Imperail House




Fiyatları görmek için tarih seçiniz
Otel Özellikleri
Giriş-Çıkış ve Önemli Bilgiler
Otel Hakkında
Misafirlerimiz için 13 klimalı odada şömine ve LCD televizyon vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.
Bu otelde, 3 kat olan 1 bina var ve misafirler için sigara içmek için özel alanlar var.
Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.
Shivkoti Mahadev Temple - 1,3 km / 0,8 mi
Minto Park - 1,9 km / 1,2 mi
New Yamuna Bridge - 2,1 km / 1,3 mi
Mankameshwar Temple - 2,1 km / 1,3 mi
Hanuman Mandir - 2,2 km / 1,4 mi
Company Gardens Allahabad - 2,3 km / 1,4 mi
Anand Bhavan - 2,3 km / 1,4 mi
Chandra Shekhar Azad Parkı - 2,4 km / 1,5 mi
Sangam - 2,6 km / 1,6 mi
Undying Banyan Tree - 2,7 km / 1,7 mi
Allahabad Müzesi - 2,7 km / 1,7 mi
Allahabad Üniversitesi - 2,9 km / 1,8 mi
Ashoka Pillar - 2,9 km / 1,8 mi
Nagvasuki Temple - 3 km / 1,8 mi
Allahabad Kalesi - 3,2 km / 2 mi
En yakın havaalanı Allahabad (IXD) - 15,8 km / 9,8 mi
Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Sadece motosiklet otoparkı vardır.
Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 8 ve 10 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.
Shivkoti Mahadev Temple yakınında
Prayagraj bölgesindeki Fabhotel Imperail House konaklamanızda, Shivkoti Mahadev Temple ve Minto Park ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Company Gardens Allahabad ile 1,4 mi (2,2 km) ve Nagvasuki Temple ile 1,4 mi (2,3 km) mesafede.