- Ana Sayfa
- Awassa Otelleri
- Haile Resort Hawassa


Haile Resort Hawassa
Oda Seçenekleri

- Havaalanı gidiş geliş servisi ücreti: kişi başı (tek yön) 10 USD.
Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücret
- İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
- Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
- Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
- Bu konaklama yerinde kredi kartları kabul edilmektedir; nakit kabul edilmez
- Bu konaklama yerindeki güvenlik özellikleri arasında yangın söndürücü, duman dedektörü, güvenlik sistemi ve ilk yardım çantası yer almaktadır
Otel Hakkında
Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 126 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz internet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.
Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz sağlık kulübü, açık havuz ve su kaydırağı gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu resort otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.
Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.
Lake Awasa - 0,3 km / 0,2 mi
Hawassa Üniversitesi - 2,9 km / 1,8 mi
Fish Market - 5 km / 3,1 mi
En yakın havaalanı Awassa (AWA) - 19 km / 11,8 mi
Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.
Etiyopya mutfağı seven misafirler için Traditional ideal; resort otelde yemek servisi yapan 4 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için 24 saat oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Plaj bar, havuz kenarı barı veya bir 2 bar/dinlenme salonu ile serinletici bir içki içerek rahatlayın. Misafirlere her gün 6 ve 10 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.
Fish Market yakınında
Haile Resort Hawassa misafirlere Awassa bölgesinde, göl üzerinde, Lake Awasa ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Hawassa Üniversitesi ile 3 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu tatil köyü Fish Market ile 3,4 mi (5,5 km) mesafede.