- Ana Sayfa
- Wadduwa Otelleri
- Hibiscus Beach Hotel And Villas


Hibiscus Beach Hotel And Villas
Oda Seçenekleri

- Havaalanı gidiş geliş servisi ücreti: kişi başı (gidiş dönüş) 140.00 USD.
- Kat hizmetleri için ek ücret alınır
- İlave yatak ücreti: konaklama başına 10.0 USD.
Y
- İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
- Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
- Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
- Bu konaklama yerinde kredi kartları kabul edilmektedir
- Kültürel normların ve misafir politikalarının ülkeye ve konaklama yerine göre farklılık gösterebileceğini lütfen unutmayın. Burada listelenen politikalar konaklama yeri tarafından sağlanmıştır.
Otel Hakkında
Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 59 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz internet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.
Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Açık havuz, açık tenis kortu ve spor salonu gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.
Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.
Pothupitiya Plajı - 1 km / 0,6 mi
Kalatura Plajı - 2,1 km / 1,3 mi
Kalutara Bodhiya - 3,6 km / 2,3 mi
Wadduwa Plajı - 6,1 km / 3,8 mi
Richmond Kalesi - 6,8 km / 4,2 mi
Panadura Plajı - 12,5 km / 7,7 mi
Beruwela Limanı - 17,4 km / 10,8 mi
Pearl Bay - 17,9 km / 11,1 mi
Moragalla Plajı - 20,3 km / 12,6 mi
Kande Vihare Tapınağı - 20,6 km / 12,8 mi
Kaluwamodara Köprüsü - 20,7 km / 12,8 mi
Bentota Plajı - 20,7 km / 12,9 mi
Brief Bahçesi, Bevis Bawa - 24,1 km / 15 mi
Sri Lanka Hava Kuvvetleri Müzesi - 26,6 km / 16,5 mi
Induruwa Plajı - 26,9 km / 16,7 mi
Tercih edilen havaalanı Hibiscus Beach Hotel And Villas Colombo (CMB-Bandaranaike Uluslararası) - 77,6 km / 48,2 mi mesafede
Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.
Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor.
Pothupitiya Plajı yakınında
Hibiscus Beach Hotel And Villas misafirlere Wadduwa bölgesinde, plajda ve Pothupitiya Plajı ile yaya olarak 12 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Bentota Plajı ile 12,9 mi (20,7 km) ve Colombo Kent Merkezi ile 23,2 mi (37,4 km) mesafede.