Setur Servis Turistik A.Ş.
Belge No: 728
Hilton Tokyo Narita Airport Genel 1
Hilton Tokyo Narita Airport Genel 2
Hilton Tokyo Narita Airport Genel 3

Hilton Tokyo Narita Airport

Narita / Japonya

Oda Seçenekleri

 Oda 1
Fiyatları görmek için tarih seçiniz
Otel Özellikleri
Otel Özellikleri
Giriş-Çıkış ve Önemli Bilgiler
Giriş (Check-in)15-gece yarısı
Çıkış (Check-out)11
Zorunlu Ücretler
Opsiyonel Ücretler
  • Açık büfe kahvaltı yetişkinler için yaklaşık olarak 3800 JPY, çocuklar için 1900 JPY ücret karşılığında servis edilmektedir
  • Odada kablosuz internet ücreti: gecelik 1750 JPY (fiyatlar
Devamını Oku
Check-in Açıklamaları
  • İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
  • Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
  • Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
  • Bu konaklama yerinde kredi kartları, banka kartları ve nakit kabul edilmektedir
  • Bu konaklama yerindeki güvenlik özellikleri arasında yangın söndürücü, duman dedektörü, güvenlik sistemi ve ilk yardım çantası yer almaktadır
  • Bu konaklama yeri, CleanStay (Hilton) yönergelerindeki temizlik ve dezenfeksiyon uygulamalarına uyduğunu belirtmektedir.
  • Kültürel normların ve misafir politikalarının ülkeye ve konaklama yerine göre farklılık gösterebileceğini lütfen unutmayın. Burada listelenen politikalar konaklama yeri tarafından sağlanmıştır.
  • Ekstra yatak takımı ve yemek gibi unsurlar için çocuklardan ilave ücret alınabilir.
Resepsiyon çalışanları konaklama yerine varışta misafirleri karşılayacaktır. Sorularınız için lütfen rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle irtibat kurun. Havaalanı servisi, Terminal 1 (Durak No. 16) ile Terminal 2 den (Durak No. 26) kalkmaktadır.

Otel Hakkında


Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 548 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretli kablosuz internet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, saç kurutma makinesi ve Elektronik bideli tuvaletler vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca haftada bir oda/kat hizmeti verilmektedir.


Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz için kapalı havuz, jakuzi ve sauna mevcuttur. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.


Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.

Omote-sandō - 1,7 km / 1,1 mi
Sakura-no-Yama Tepesi - 2,7 km / 1,7 mi
Narita Uluslararası Kültür Salonu - 3,7 km / 2,3 mi
Kuriyama Parkı - 3,9 km / 2,4 mi
Taiheiyo Club Narita Sahası - 4 km / 2,5 mi
Aeon Alışveriş Merkezi Narita - 4 km / 2,5 mi
Narita Turist Pavyonu - 4,1 km / 2,6 mi
Naritasan Parkı - 4,4 km / 2,7 mi
Naritasan Hat Sanatı Müzesi - 4,4 km / 2,7 mi
Narita Yokan Müzesi - 4,5 km / 2,8 mi
Naritasan Shinshoji Tapınağı - 4,6 km / 2,9 mi
Narita Omotesando Pazarı - 4,8 km / 3 mi
Sanrizuka Goryo Müzesi - 5,3 km / 3,3 mi
Daijion Tapınağı - 7,8 km / 4,9 mi
Narita Toptancı Pazarı - 8,1 km / 5 mi

En yakın havaalanları:
Tokyo (NRT-Narita Uluslararası) - 4,4 km / 2,7 mi
Ibaraki (IBR) - 86,4 km / 53,7 mi
Tokyo (HND-Haneda) - 76,6 km / 47,6 mi


Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi tarifeli olarak sunulur, ayrıca tren istasyonundan otele ücretsiz transfer hizmeti vardır.


Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 06.30 ve 10 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.


Narita (Kosuge) içinde


Hilton Tokyo Narita Airport misafirlere Narita (Kosuge) bölgesinde, Sakura-no-Yama Tepesi ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Aeon Alışveriş Merkezi Narita ile 5 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu spa otel Naritasan Parkı ile 3,8 km (2,3 mi) ve Naritasan Shinshoji Tapınağı ile 4 km (2,5 mi) mesafede.

Otel Konumu
Hilton Tokyo Narita Airport
456 Kosuge Narita 286-0127 JP