Setur Servis Turistik A.Ş.
Belge No: 728
Hotel Ai Reali di Venezia Genel 1
Hotel Ai Reali di Venezia Genel 2
Hotel Ai Reali di Venezia Genel 3

Hotel Ai Reali di Venezia

Venedik / İtalya

Oda Seçenekleri

 Oda 1
Fiyatları görmek için tarih seçiniz
Otel Özellikleri
Otel Özellikleri
Giriş-Çıkış ve Önemli Bilgiler
Giriş (Check-in)14-gece yarısı
Çıkış (Check-out)11
Zorunlu Ücretler

Sizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir. Ücretlere geçerli vergiler dâhil olabilir:

  • Ödemesi konaklama yerinde alınan şehir vergisi uygulanır. Venedik şehrinde ikamet edenler ve 10 yaş altındaki çocuklar vergiden muaftır. Gerekli belgelerin konaklama yerine sunulması kaydıyla, hastalar ve refakatçileri ile şehirde vazifeli olarak bulunan kişiler için ilave vergi muafiyeti uygulanabilir. 1-31 Ocak tarihleri arasında %30 indirim uygulanmaktadır.
  • Şehir vergisi alınmaktadır: 1 Ocak - 31 Ocak döneminde, yetişkinler için kişi başı, gecelik 3.10 EUR; 10-16 yaş yaş arasındaki misafirler için gecelik 1.60 EUR.
  • Şehir vergisi alınmaktadır: 1 Şubat - 31 Aralık arasında, yetişkinler için kişi başı, gecelik 4.50 EUR; 10-16 yaş yaş arasındaki misafirler için gecelik 2.20 EUR.

Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.

Opsiyonel Ücretler
  • Açık büfe kahvaltı yetişkinler için yaklaşık olarak 25 EUR, çocuklar için 10 EUR ücret karşılığında servis edilmektedir

Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere v

Devamını Oku
Check-in Açıklamaları
  • İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
  • Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
  • Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
  • Bu konaklama yerinde kredi kartları, banka kartları ve nakit kabul edilmektedir
  • Bu konaklama yerindeki güvenlik özellikleri arasında karbonmonoksit dedektörü, yangın söndürücü, duman dedektörü, güvenlik sistemi ve ilk yardım çantası yer almaktadır
  • Bu konaklama yerinde balkon, veranda ve teras gibi çocuklar için uygun olmayabilecek açık alanlar bulunmaktadır; herhangi bir endişeniz varsa varışınızdan önce konaklama yeriyle iletişime geçerek size uygun bir oda ayarlayıp ayarlayamayacaklarını teyit etmenizi öneririz
  • Kültürel normların ve misafir politikalarının ülkeye ve konaklama yerine göre farklılık gösterebileceğini lütfen unutmayın. Burada listelenen politikalar konaklama yeri tarafından sağlanmıştır.
Resepsiyon çalışanları konaklama yerine varışta misafirleri karşılayacaktır. Sorularınız için lütfen rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle irtibat kurun. Venedik teki konaklamaları için rezervasyon yapan misafirlerin, #EnjoyRespectVenezia sitesini (www.comune.venezia.it/en/content/enjoyrespectvenezia) ziyaret ederek şehirle ilgili önemli bilgi ve yönetmelikleri incelemeleri rica olunur. Yılın belirli tarihlerinde ziyaretçilerin Venedik e girebilmek için kişi başı günlük 5-10 EUR erişim ücreti ödemesi gerekmektedir. Venedik te konaklama yapanlar bu ödemeden muaftır. Ancak misafirlerin önceden muafiyet kuponu talep etmeleri ve bunu varışta kimlikleriyle birlikte ibraz etmeleri gerekmektedir. Ödeme yapılması gereken tarihleri ve ücretleri incelemek ve muafiyet talebinde bulunmak için cda.ve.it/en/ adresini ziyaret edin.

Otel Hakkında


Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 37 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz internet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve odada (ücretli) çocuk bakımı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.


Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.


Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.

Rialto Köprüsü - 0,2 km / 0,1 mi
Marco Polo nun Evi - 0,2 km / 0,2 mi
T Fondaco Dei Tedeschi Mağazası - 0,3 km / 0,2 mi
Teatro Goldoni Kültür Merkezi - 0,3 km / 0,2 mi
San Teodoro - 0,3 km / 0,2 mi
St. Mark s Meydanı - 0,3 km / 0,2 mi
St. Mark Bazilikası - 0,4 km / 0,2 mi
St Mark s Campanile - 0,5 km / 0,3 mi
Hazine - 0,5 km / 0,3 mi
Basilica di San Giovanni e Paolo - 0,5 km / 0,3 mi
Palazzo Contarini del Bovolo - 0,5 km / 0,3 mi
Rialto Pazarı - 0,5 km / 0,3 mi
Museo Correr - 0,5 km / 0,3 mi
Doge s Sarayı - 0,6 km / 0,3 mi
Bacino San Marco - 0,6 km / 0,4 mi



Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur.


İtalyan mutfağı sevenler için Alle Corone ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 07.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.


San Teodoro yakınında


Hotel Ai Reali di Venezia size Venedik merkezinde, Rialto Köprüsü yakınında ve St. Mark s Meydanı ile yürüyerek 4 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel St. Mark Bazilikası ile 0,2 mi (0,4 km) ve Doge s Sarayı ile 0,3 mi (0,6 km) mesafede.

Otel Konumu
Hotel Ai Reali di Venezia
Campo della Fava, 5527, Castello Venice 30122 IT