- Ana Sayfa
- Venedik Otelleri
- Hotel Al Nuovo Teson


Hotel Al Nuovo Teson
Oda Seçenekleri

Sizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir. Ücretlere geçerli vergiler dâhil olabilir:
- Ödemesi konaklama yerinde alınan şehir vergisi uygulanır. Venedik şehrinde ikamet edenler ve 10 yaş altındaki çocuklar vergiden muaftır. Gerekli belgelerin konaklama yerine sunulması kaydıyla, hastalar ve refakatçileri ile şehirde vazifeli olarak bulunan kişiler için ilave vergi muafiyeti uygulanabilir. 1-31 Ocak tarihleri arasında %30 indirim uygulanmaktadır.
- Şehir tarafından vergi alınmaktadır: 1 Ocak - 31 Ocak arasında, yetişkinler için kişi başı, gecelik 2.40 EUR; 10-16 yaş yaş arasındaki misafirler için gecelik 1.20 EUR.
- Şehir tarafından vergi alınmaktadır: 1 Şubat - 31 Aralık arasında, yetişkinler için kişi başı, gecelik 3.50 EUR; 10-16 yaş yaş arasındaki misafirler için gecelik 1.70 EUR.
Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.
- Açık büfe kahvaltı yetişkinler için yaklaşık olarak 15 EUR, çocuklar için 15 EUR ücret karşılığında servis edilmektedir
- İlave yatak ücreti: günlük 35 EUR.
Yukarıdaki li
- İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
- Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
- Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
- Bu konaklama yerinde kredi kartları ve nakit kabul edilmektedir
- Nakitsiz ödeme imkânı mevcuttur
- Bu konaklama yerindeki güvenlik özellikleri arasında yangın söndürücü, duman dedektörü, güvenlik sistemi, ilk yardım çantası ve pencere korkulukları yer almaktadır
- Kültürel normların ve misafir politikalarının ülkeye ve konaklama yerine göre farklılık gösterebileceğini lütfen unutmayın. Burada listelenen politikalar konaklama yeri tarafından sağlanmıştır.
Otel Hakkında
Make yourself at home in one of the 26 guestrooms featuring minibars and flat-screen televisions. Complimentary wireless internet access is available to keep you connected. Private bathrooms with showers feature rainfall showerheads and complimentary toiletries. Conveniences include phones, as well as safes and desks.
Make use of convenient amenities such as complimentary wireless internet access, concierge services, and a banquet hall.
Distances are displayed to the nearest 0.1 mile and kilometer.
Riva degli Schiavoni - 0.1 km / 0.1 mi
Bacino San Marco - 0.2 km / 0.1 mi
San Zaccaria Waterbus - 0.2 km / 0.1 mi
Venetian Arsenal - 0.3 km / 0.2 mi
Via Garibaldi - 0.3 km / 0.2 mi
Doge s Palace - 0.6 km / 0.4 mi
Bridge of Sighs - 0.6 km / 0.4 mi
St. Mark s Square - 0.6 km / 0.4 mi
Arsenale della Biennale di Venezia - 0.7 km / 0.4 mi
St Mark s Campanile - 0.7 km / 0.4 mi
St. Mark s Basilica - 0.7 km / 0.5 mi
Chiesa di Santa Maria Formosa - 0.8 km / 0.5 mi
Mexican Pavilion at the Venice Biennale - 0.8 km / 0.5 mi
San Teodoro - 0.8 km / 0.5 mi
Museo Correr - 0.8 km / 0.5 mi
Featured amenities include a computer station, dry cleaning/laundry services, and a 24-hour front desk.
Wrap up your day with a drink at the bar/lounge. Buffet breakfasts are available daily from 8:00 AM to 11:00 AM for a fee.
Near St. Mark s Square
A stay at Hotel Al Nuovo Teson places you in the heart of Venice, within a 10-minute walk of St. Mark s Square and Doge s Palace. This hotel is 0.4 mi (0.7 km) from St Mark s Campanile and 0.5 mi (0.7 km) from St. Mark s Basilica.