Setur Servis Turistik A.Ş.
Belge No: 728
Otel / Konum
Giriş - Çıkış Tarihleri
Giriş - Çıkış Tarihleri
Kişi, Oda Sayısı1 Oda, 2 Yetişkin
Mestre / İtalya|Mestre Merkez: 3.5 km

Hotel Antico Moro

Hotel Antico Moro Genel 1
Hotel Antico Moro Genel 2
Hotel Antico Moro Genel 3
Hotel Antico Moro Genel 4
Hotel Antico Moro Genel 5
WORLD'e Özel3 Taksit
Oda Seçimi
Otel Özellikleri
Kuru temizleme/çamaşırhane
Havaalanı servisi (ücretli)
Tekerlekli sandalye kullanımına uygun (sınırlamalar olabilir)
Tekerlekli sandalye kullanımına uygun
Valiz dolabı
Hızlı check-out
Hızlı check-in
Birden fazla dil bilen personel
24 saat açık resepsiyon
Kahvaltı servisi var (ücretli)
Genel alanlarda televizyon
Ücretsiz kablosuz internet
Restoran sayısı - 1
Bar/lounge sayısı - 1
Resepsiyonda emanet kasası
Sigara içilmeyen konaklama yeri
Çamaşırhane
Tur/bilet hizmetleri
Ücretsiz valesiz otopark
Bilgisayar istasyonu
Çatı terası
Otomatik satış makinesi
ile belirtilen özellikler ücretlidir.
Giriş-Çıkış ve Önemli Bilgiler
Giriş (Check-in)15
Çıkış (Check-out)10.30
Zorunlu Ücretler

Sizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir. Ücretlere geçerli vergiler dâhil olabilir:

  • Ödemesi konaklama yerinde alınan şehir vergisi uygulanır. Venedik şehrinde ikamet edenler ve 10 yaş altındaki çocuklar vergiden muaftır. Gerekli belgelerin konaklama yerine sunulması kaydıyla, hastalar ve refakatçileri ile şehirde vazifeli olarak bulunan kişiler için ilave vergi muafiyeti uygulanabilir. 1-31 Ocak tarihleri arasında %30 indirim uygulanmaktadır.
  • Şehir vergisi alınmaktadır: 1 Ocak - 31 Ocak döneminde, yetişkinler için kişi başı, gecelik 1.70 EUR; 10-16 yaş yaş arasındaki misafirler için gecelik 0.80 EUR.
  • Şehir vergisi alınmaktadır: 1 Şubat - 31 Aralık arasında, yetişkinler için kişi başı, gecelik 2.40 EUR; 10-16 yaş yaş arasındaki misafirler için gecelik 1.20 EUR.

Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.

Opsiyonel Ücretler
  • Kontinental kahvaltı yetişkinler için yaklaşık olarak 10 EUR, çocuklar için 10 EUR ücret karşılığında servis edilmektedir
  • Beşik (bebek yatağı) ücreti: gecelik 15.0 EUR.
  • İlav
Devamını Oku
Check-in Açıklamaları
  • İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
  • Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
  • Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
  • Misafirlerin beşik/bebek yatağı ve otelde otopark rezervasyonu için bu konaklama yeri ile önceden iletişime geçmesi gerekir
  • Bu konaklama yerinde kredi kartları kabul edilmektedir; nakit kabul edilmez
  • Bu konaklama yerindeki güvenlik özellikleri arasında yangın söndürücü ve ilk yardım çantası yer almaktadır
  • Kültürel normların ve misafir politikalarının ülkeye ve konaklama yerine göre farklılık gösterebileceğini lütfen unutmayın. Burada listelenen politikalar konaklama yeri tarafından sağlanmıştır.
Resepsiyon çalışanları konaklama yerine varışta misafirleri karşılayacaktır. Konaklama yeri tarafından sağlanan bilgiler, otomatik çeviri araçları kullanılarak çevrilmiş olabilir. Venedik teki konaklamaları için rezervasyon yapan misafirlerin, #EnjoyRespectVenezia sitesini (www.comune.venezia.it/en/content/enjoyrespectvenezia) ziyaret ederek şehirle ilgili önemli bilgi ve yönetmelikleri incelemeleri rica olunur. Yılın belirli tarihlerinde ziyaretçilerin Venedik e girebilmek için kişi başı günlük 5-10 EUR erişim ücreti ödemesi gerekmektedir. Venedik te konaklama yapanlar bu ödemeden muaftır. Ancak misafirlerin önceden muafiyet kuponu talep etmeleri ve bunu varışta kimlikleriyle birlikte ibraz etmeleri gerekmektedir. Ödeme yapılması gereken tarihleri ve ücretleri incelemek ve muafiyet talebinde bulunmak için cda.ve.it/en/ adresini ziyaret edin.
Otel Hakkında
Hotel Antico Moro


Misafirler için minibar olan 14 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz internet vardır. Banyolarda bide ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.


Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca tur/bilet desteği ve otomatik satış makinesi vardır.


Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.

Ospedale dell Angelo - 1,8 km / 1,1 mi
Porte di Mestre Alışveriş Merkezi - 2,3 km / 1,4 mi
Villa Salus Hastanesi - 3,5 km / 2,2 mi
Piazza Ferretto - 4 km / 2,5 mi
M9 Mestre Müzesi - 4,4 km / 2,7 mi
Porto Marghera - 6,9 km / 4,3 mi
Forte Marghera - 7,2 km / 4,5 mi
San Giuliano Park - 8,2 km / 5,1 mi
Villa XXV Aprile - 10,5 km / 6,5 mi
Cantina Marco Polo 6811 - 11,5 km / 7,2 mi
Forte Bazzera - 12 km / 7,5 mi
Villa Foscari La Malcontenta - 12,1 km / 7,5 mi
Villa Belvedere - 12,3 km / 7,6 mi
Venedik Limanı - 13,2 km / 8,2 mi
Tronchetto Su Otobüsü Durağı - 13,2 km / 8,2 mi

En yakın havaalanları:
Marco Polo Havaalanı (VCE) - 12,8 km / 7,9 mi
Treviso (TSF) - 31,4 km / 19,5 mi

Hotel Antico Moro için önerilen havaalanı Marco Polo Havaalanı (VCE).



Misafirler için bilgisayar istasyonu, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.


Yemek servisi için sotto il segno ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 07.30 ve 10 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.


Ospedale dell Angelo yakınında


Mestre bölgesindeki Hotel Antico Moro konaklamanızda, Venedik Limanı ve Piazzale Roma ile 15 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Grand Canal (Büyük Kanal) ile 8,3 mi (13,4 km) ve Porto Marghera ile 4,3 mi (6,9 km) mesafede.

Otel Konumu
Hotel Antico Moro
Via Castellana 149 Zelarino Mestre 30174 IT