- Ana Sayfa
- Kyoto Otelleri
- Hotel Banister Kyoto


Hotel Banister Kyoto
Oda Seçenekleri

Sizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir. Ücretlere geçerli vergiler dâhil olabilir:
- Konaklama yerinde şehir vergisi alınabilir. Bu vergi gecelik oda fiyatına göre kişi başı gecelik 200-1.000 JPY arasında değişmektedir. Başka muafiyet durumları olabileceğini lütfen unutmayın. Daha fazla bilgi için rezervasyondan sonra gönderilen rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle irtibat kurun.
Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.
- Erken giriş ücretlidir (müsaitlik durumuna bağlıdır)
Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitol
- İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
- Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
- Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
- Bu konaklama yerinde kredi kartları, banka kartları ve nakit kabul edilmektedir
- Kültürel normların ve misafir politikalarının ülkeye ve konaklama yerine göre farklılık gösterebileceğini lütfen unutmayın. Burada listelenen politikalar konaklama yeri tarafından sağlanmıştır.
Otel Hakkında
10 odada tablet bilgisayar ve LCD televizyon mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz internet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.
Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.
Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.
To-ji Tapınağı - 0,3 km / 0,2 mi
Umekoji Parkı - 0,3 km / 0,2 mi
Kyoto Akvaryumu - 0,4 km / 0,2 mi
Kyoto Station Building - 0,9 km / 0,6 mi
Kyoto Demiryolu Müzesi - 0,9 km / 0,6 mi
Nishihonganji Tapınağı - 0,9 km / 0,6 mi
Kyoto Kulesi - 1,3 km / 0,8 mi
Kawaramachi Sokağı - 1,5 km / 0,9 mi
Higashi Honganji Tapınağı - 1,8 km / 1,1 mi
Shijo Sokağı - 2,2 km / 1,4 mi
Nintendo World Genel Merkezi - 2,4 km / 1,5 mi
Sanjusangen-do Tapınağı - 2,4 km / 1,5 mi
Ulusal Kyoto Müzesi - 2,6 km / 1,6 mi
Sanjo Sokağı - 2,8 km / 1,7 mi
Tofuku-ji Tapınağı - 2,9 km / 1,8 mi
En yakın havaalanları:
Osaka (ITM-Itami) - 46,9 km / 29,2 mi
Kobe (UKB) - 75,1 km / 46,6 mi
Osaka (KIX-Kansai Uluslararası) - 94,9 km / 59 mi
Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Kısıtlı kapasitede otopark vardır.
Füzyon mutfak sevenler için BANISTER CAFE ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut.
Kyoto Kulesi yakınında
Hotel Banister Kyoto size Kyoto (Minami Semti) bölgesinde, Kyoto Kulesi ve Kawaramachi Sokağı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Fushimi Inari Tapınağı ile 2,8 mi (4,6 km) ve Kiyomizu Tapınağı ile 3,1 mi (4,9 km) mesafede.