Setur Logo
Setur Servis Turistik A.Ş.
Belge No: 728
Hotel Best Costa Ballena Genel 1
Hotel Best Costa Ballena Genel 2
Hotel Best Costa Ballena Oda 3

Hotel Best Costa Ballena

Chipiona / İspanya

Oda Seçenekleri

 Oda 1
Fiyatları görmek için tarih seçiniz
Otel Özellikleri
Otel Özellikleri
Giriş-Çıkış ve Önemli Bilgiler
Giriş (Check-in)15-gece yarısı
Çıkış (Check-out)öğlen
Zorunlu Ücretler
Opsiyonel Ücretler
  • Valesiz otopark ücreti: günlük 12 EUR.
  • Geç çıkış için ücret alınır (müsaitlik durumuna bağlıdır)

Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara

Devamını Oku
Check-in Açıklamaları
  • İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
  • Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
  • Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
  • Bu konaklama yerinde kredi kartları kabul edilmektedir; nakit kabul edilmez
  • Kültürel normların ve misafir politikalarının ülkeye ve konaklama yerine göre farklılık gösterebileceğini lütfen unutmayın. Burada listelenen politikalar konaklama yeri tarafından sağlanmıştır.
Bu konaklama yerinde çalışma saatleri dışında giriş yapılamamaktadır. Resepsiyon çalışanları konaklama yerine varışta misafirleri karşılayacaktır. Yarım pansiyon fiyatlarında rezervasyon yapan misafirler, müsaitlik durumuna bağlı olarak 24 saat önceden haber vermek koşuluyla akşam yemeği yerine öğle yemeği talep edebilir.

Otel Hakkında


Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 618 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz internet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.


Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 2 açık yüzme havuzu, ücretsiz su parkı ve sauna mevcuttur. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve kuaför sunulmaktadır.


Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.

Playa de las Tres Piedras - 0,4 km / 0,3 mi
Playa Agua Dulce - 0,4 km / 0,3 mi
Ballena Plajı - 1,2 km / 0,7 mi
El Camaleon Chipiona - 2,7 km / 1,7 mi
Costa Ballena Ocean Golf Club - 2,8 km / 1,7 mi
Chipiona Fishing Corrales - 3,1 km / 1,9 mi
La Regla Plajı - 4 km / 2,5 mi
Regla Hz. Meryem Tapınağı - 4,7 km / 2,9 mi
Moscatel Müzesi - 6,2 km / 3,8 mi
O Hz Meryem Kilisesi - 6,4 km / 4 mi
Monumento a la Luz - 6,5 km / 4 mi
Chipiona Kalesi - 6,5 km / 4,1 mi
Rocio Jurado Anıtı - 6,7 km / 4,1 mi
Chipiona Deniz Feneri - 6,7 km / 4,2 mi
Chipiona Marina - 6,9 km / 4,3 mi

Tercih edilen havaalanı Hotel Best Costa Ballena Jerez de La Frontera (XRY) - 46,1 km / 28,7 mi mesafede


Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.


Bu otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.


Ballena Plajı yakınında


Hotel Best Costa Ballena misafirlere Chipiona bölgesinde, golf sahasına yakın, Playa de las Tres Piedras ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve Playa Agua Dulce ile yaya olarak 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Deniz İstasyonu Rota ile 11,5 mi (18,5 km) ve Ballena Plajı ile 1,1 mi (1,7 km) mesafede.

Otel Konumu
Hotel Best Costa Ballena
Plaza de Europa s/n Urb. Costa Ballena Chipiona 11550 ES