Setur Logo
Setur Servis Turistik A.Ş.
Belge No: 728
Hotel Bisanzio Genel 1
Hotel Bisanzio Genel 2
Hotel Bisanzio Genel 3

Hotel Bisanzio

Venedik / İtalya

Oda Seçenekleri

 Oda 1
Fiyatları görmek için tarih seçiniz
Otel Özellikleri
Otel Özellikleri
Giriş-Çıkış ve Önemli Bilgiler
Giriş (Check-in)15-05.30
Çıkış (Check-out)11
Zorunlu Ücretler

Sizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir. Ücretlere geçerli vergiler dâhil olabilir:

  • Ödemesi konaklama yerinde alınan şehir vergisi uygulanır. Venedik şehrinde ikamet edenler ve 10 yaş altındaki çocuklar vergiden muaftır. Gerekli belgelerin konaklama yerine sunulması kaydıyla, hastalar ve refakatçileri ile şehirde vazifeli olarak bulunan kişiler için ilave vergi muafiyeti uygulanabilir. 1-31 Ocak tarihleri arasında %30 indirim uygulanmaktadır.
  • Şehir tarafından vergi alınmaktadır: 1 Ocak - 31 Ocak arasında, yetişkinler için kişi başı, gecelik 3.10 EUR; 10-16 yaş yaş arasındaki misafirler için gecelik 1.60 EUR.
  • Şehir tarafından vergi alınmaktadır: 1 Şubat - 31 Aralık arasında, yetişkinler için kişi başı, gecelik 4.50 EUR; 10-16 yaş yaş arasındaki misafirler için gecelik 2.20 EUR.

Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.

Opsiyonel Ücretler
  • Evcil hayvan ücreti: evcil hayvan başına, gecelik 100 EUR.
  • Rehber hayvanlar ücretten muaftır
  • Kat hizmetleri için ek ücret alınmaktadır; bu ek ücret, konaklamanın süresine ba
Devamını Oku
Check-in Açıklamaları
  • İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
  • Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
  • Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
  • Bu konaklama yerinde kredi kartları, banka kartları ve nakit kabul edilmektedir
  • Bu konaklama yerindeki güvenlik özellikleri arasında duman dedektörü ve güvenlik sistemi yer almaktadır
  • Kültürel normların ve misafir politikalarının ülkeye ve konaklama yerine göre farklılık gösterebileceğini lütfen unutmayın. Burada listelenen politikalar konaklama yeri tarafından sağlanmıştır.
Resepsiyon çalışanları konaklama yerine varışta misafirleri karşılayacaktır. Venedik teki konaklamaları için rezervasyon yapan misafirlerin, #EnjoyRespectVenezia sitesini (www.comune.venezia.it/en/content/enjoyrespectvenezia) ziyaret ederek şehirle ilgili önemli bilgi ve yönetmelikleri incelemeleri rica olunur. Yılın belirli tarihlerinde ziyaretçilerin Venedik e girebilmek için kişi başı günlük 5-10 EUR erişim ücreti ödemesi gerekmektedir. Venedik te konaklama yapanlar bu ödemeden muaftır. Ancak misafirlerin önceden muafiyet kuponu talep etmeleri ve bunu varışta kimlikleriyle birlikte ibraz etmeleri gerekmektedir. Ödeme yapılması gereken tarihleri ve ücretleri incelemek ve muafiyet talebinde bulunmak için cda.ve.it/en/ adresini ziyaret edin.

Otel Hakkında


Make yourself at home in one of the 40 guestrooms featuring minibars and LED televisions. Complimentary wireless internet access keeps you connected, and satellite programming is available for your entertainment. Private bathrooms with bathtubs or showers feature complimentary toiletries and bidets. Conveniences include safes and desks, and housekeeping is provided daily.


Make use of convenient amenities, which include complimentary wireless internet access and concierge services.


Distances are displayed to the nearest 0.1 mile and kilometer.

Riva degli Schiavoni - 0.1 km / 0.1 mi
San Zaccaria Waterbus - 0.1 km / 0.1 mi
Bacino San Marco - 0.1 km / 0.1 mi
Venetian Arsenal - 0.4 km / 0.3 mi
Doge s Palace - 0.4 km / 0.3 mi
Bridge of Sighs - 0.5 km / 0.3 mi
St. Mark s Square - 0.5 km / 0.3 mi
Via Garibaldi - 0.6 km / 0.4 mi
St Mark s Campanile - 0.6 km / 0.4 mi
Chiesa di Santa Maria Formosa - 0.6 km / 0.4 mi
St. Mark s Basilica - 0.6 km / 0.4 mi
San Teodoro - 0.7 km / 0.4 mi
Museo Correr - 0.7 km / 0.4 mi
Church of San Giorgio Maggiore - 0.7 km / 0.5 mi
Basilica di San Giovanni e Paolo - 0.8 km / 0.5 mi


Featured amenities include express check-in, express check-out, and complimentary newspapers in the lobby.


Take advantage of the hotel s 24-hour room service. Wrap up your day with a drink at the bar/lounge.


Near St. Mark s Square


A stay at Hotel Bisanzio places you in the heart of Venice, within a 10-minute walk of St. Mark s Square and Doge s Palace. This hotel is 0.6 mi (1 km) from Rialto Bridge and 0.4 mi (0.6 km) from St Mark s Campanile.

Otel Konumu
Hotel Bisanzio
Riva degli Schiavoni Calle della Pieta, 3651 Venice 30122 IT