Setur Servis Turistik A.Ş.
Belge No: 728
Hotel DaVinci Genel 1
Hotel DaVinci Genel 2
Hotel DaVinci Genel 3

Hotel DaVinci

Marianske Lazne / Çek Cumhuriyeti

Oda Seçenekleri

 Oda 1
Fiyatları görmek için tarih seçiniz
Otel Özellikleri
Otel Özellikleri
Giriş-Çıkış ve Önemli Bilgiler
Giriş (Check-in)14-21
Çıkış (Check-out)öğlen
Zorunlu Ücretler

Sizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir. Ücretlere geçerli vergiler dâhil olabilir:

  • Şehir vergisi uygulanır: kişi başı, gecelik 2.04 EUR. Bu vergi 18 yaş yaş altı çocuklar için geçerli değildir.

Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.

Opsiyonel Ücretler
  • Havaalanı gidiş geliş servisi ücreti: araç başına (tek yön) 150 EUR.
  • Valesiz açık otopark ücreti: günlük 2 EUR (giriş/çıkış ayrıcalıkları)
  • Evcil hayvan ücreti: evcil hayvan
Devamını Oku
Check-in Açıklamaları
  • İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
  • Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
  • Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
  • Misafirlerin portatif/ilave yatak rezervasyonu için bu konaklama yeriyle önceden iletişime geçmesi gerekir
  • Bu konaklama yerinde kredi kartları, banka kartları ve nakit kabul edilmektedir
Bu konaklama yeri misafirlere havaalanı transfer servisi sunmaktadır (bu hizmet ücretli olabilir). Misafirler seyahate çıkmadan önce rezervasyon onayındaki iletişim bilgilerini kullanarak varış ayrıntılarını konaklama yerine bildirmelidir. Misafirlerin giriş düzenlemeleri için rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yerini önceden araması gereklidir. Konaklama yerine saat 18 sonrasında varış yapacak misafirlerin önceden rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle iletişime geçmesi gereklidir. Misafirlerin giriş talimatlarını öğrenmek için konaklama yeriyle önceden irtibat kurması gereklidir. Resepsiyon çalışanları konaklama yerine varışta misafirleri karşılayacaktır.

Otel Hakkında


40 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz internet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.


Otelde sunulan masaj ve vücut bakımı ile yorgunluk atın. Bu Belle Époque stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kayak dolabı sunulmaktadır.


Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.

Ferdinand Spring Colonnade - 1 km / 0,6 mi
Şehir Müzesi - 1,2 km / 0,7 mi
Bellevue Marienbad Kumarhanesi - 1,5 km / 0,9 mi
Tepla Manastırı - 1,5 km / 1 mi
St Vladimir Kilisesi - 1,8 km / 1,1 mi
Fryderyk Chopin Anıtı - 2,1 km / 1,3 mi
Marianske Lazne Kayak Alanı - 2,3 km / 1,4 mi
Spa Colonnade - 2,3 km / 1,4 mi
Göğe Yükselen Hz. Meryem Kilisesi - 2,3 km / 1,4 mi
Marienbad Müzesi - 2,5 km / 1,5 mi
Şarkı Söyleyen Çeşme Kolonadı - 2,5 km / 1,5 mi
Belediye Müzesi - 2,5 km / 1,5 mi
Boheminium - 3,3 km / 2 mi
Royal Golf Club Marianske Lazne - 4,6 km / 2,8 mi
Kynžvart Kalesi - 10,6 km / 6,6 mi

Tercih edilen havaalanı Hotel DaVinci Karlovy Vary (KLV-Karlovy Vary Uluslararası) - 41,3 km / 25,7 mi mesafede


Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.


Wild Wing Cafe, Hotel DaVinci misafirlerine yemek servisi yapıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimiz için açık büfe dâhildir.


Yakınında Marianske Lazne Kayak Alanı bulunur


Hotel DaVinci misafirlere Marianske Lazne bölgesinde, kayak teleferiklerinin yakınında, Ferdinand Spring Colonnade ve Şehir Müzesi ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu kayak otel St Vladimir Kilisesi ile 1,1 mi (1,7 km) ve Bellevue Marienbad Kumarhanesi ile 1,1 mi (1,8 km) mesafede.

Otel Konumu
Hotel DaVinci
Plzenská 97/2 Usovice Marianske Lazne 35301 CZ