Setur Servis Turistik A.Ş.
Belge No: 728
Hotel Diana Jardin et Spa Genel 1
Hotel Diana Jardin et Spa Genel 2
Hotel Diana Jardin et Spa Genel 3

Hotel Diana Jardin et Spa

Pollein / İtalya

Oda Seçenekleri

 Oda 1
Fiyatları görmek için tarih seçiniz
Otel Özellikleri
Otel Özellikleri
Giriş-Çıkış ve Önemli Bilgiler
Giriş (Check-in)15-gece yarısı
Çıkış (Check-out)11
Zorunlu Ücretler

Sizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir. Ücretlere geçerli vergiler dâhil olabilir:

  • Şehir tarafından vergi alınmaktadır ve bu vergi konaklama yerinde ödenmektedir. Vergi sezonluk olarak değişmektedir ve tüm yıl boyunca uygulanmayabilir. Başka muafiyet durumları veya indirimler olabilir. Daha fazla bilgi için lütfen rezervasyon sonrasında alınan rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeri ile irtibat kurun.
  • Şehir tarafından vergi alınmaktadır: 1 Aralık - 30 Nisan arasında, 7 geceye kadar, kişi başı, gecelik 1.50 EUR. Bu vergi 15 yaş yaşından küçük çocuklardan alınmaz.
  • Şehir tarafından vergi alınmaktadır: 1 Mayıs - 15 Haziran arasında, 7 geceye kadar, kişi başı, gecelik, 0.75 EUR. Bu vergi 15 yaş yaşından küçük çocuklardan alınmaz.
  • Şehir tarafından vergi alınmaktadır: 16 Haziran - 30 Eylül arasında, 7 geceye kadar kişi başı, gecelik 1.50 EUR. Bu vergi 15 yaş yaşından küçük çocuklardan alınmaz.
  • Şehir tarafından vergi alınmaktadır: 1 Ekim - 30 Kasım arasında, 7 geceye kadar kişi başı, gecelik 0.75 EUR. Bu vergi 15 yaş yaşından küçük çocuklardan alınmaz.

Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.

Opsiyonel Ücretler
  • Açık büfe kahvaltı kişi başına 7.00 EUR ücret karşılığında servis edilmektedir
  • Beşik (bebek yatağı) ücreti: gecelik 10.0 EUR.
  • İlave yatak ücreti: gecelik 15.0 EUR.
Devamını Oku
Check-in Açıklamaları
  • İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
  • Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
  • Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
  • Misafirlerin beşik/bebek yatağı ve portatif/ilave yatak rezervasyonu için bu konaklama yeri ile önceden iletişime geçmesi gerekir
  • Bu konaklama yerinde kredi kartları, banka kartları ve nakit kabul edilmektedir
Resepsiyon her gün 7 - 3 arasında açıktır. Giriş işlemleri için misafirlerin varıştan en az 24 saat önce rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yerini araması ve gerekli düzenlemeleri yaptırması gereklidir. Konaklama yerine saat gece yarısı sonrasında varış yapacak misafirlerin önceden rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle iletişime geçmesi gereklidir. Misafirlerin giriş talimatlarını öğrenmek için konaklama yeriyle önceden irtibat kurması gereklidir. Resepsiyon sınırlı saatlerde hizmet vermektedir.

Otel Hakkında


30 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz internet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.


Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve resepsiyon salonu sunulmaktadır. Kayak servisiyle göz açıp kapatıncaya kadar kayak alanında olacaksınız.


Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.

Les Corbeilles Alışveriş Merkezi - 2,8 km / 1,7 mi
Aosta-Pila Teleferiği - 3,3 km / 2 mi
Nuovababette Tiyatrosu - 3,6 km / 2,3 mi
Tesoro Müzesi - 3,7 km / 2,3 mi
Manzetti Müzesi - 3,7 km / 2,3 mi
Criptoportico Forense Anıtı - 3,8 km / 2,3 mi
Fontina Evi - 3,8 km / 2,4 mi
Arbolle Dağ Evi - 3,9 km / 2,4 mi
Piazza Émile Chanoux - 3,9 km / 2,4 mi
Aosta Arkeoloji Müzesi - 3,9 km / 2,4 mi
Porta Pretoria - 4 km / 2,5 mi
Teatro Romano Harabeleri - 4,2 km / 2,6 mi
Aosta Katedrali - 4,2 km / 2,6 mi
Sant Orso Kilisesi - 4,3 km / 2,7 mi
Aosta Amfitiyatrosu - 4,3 km / 2,7 mi

Tercih edilen havaalanı Hotel Diana Jardin et Spa Turin Uluslararası Havaalanı - 114,3 km / 71 mi mesafede


Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.


Otelde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7 ve 09.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.


Yakınında Aosta-Pila Teleferiği bulunur


Pollein bölgesindeki Hotel Diana Jardin et Spa misafirlere dağda, Les Corbeilles Alışveriş Merkezi ve Aosta-Pila Teleferiği 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf otel Arbolle Dağ Evi ile 2,4 mi (3,8 km) ve Nuovababette Tiyatrosu ile 2,7 mi (4,3 km) mesafede.

Otel Konumu
Hotel Diana Jardin et Spa
Località Saint Bénin, 1/b Pollein 11020 IT