- Ana Sayfa
- Dibrugarh Otelleri
- Hotel Golden Orchid


Hotel Golden Orchid
Oda Seçenekleri

- Açık büfe kahvaltı yetişkinler için yaklaşık olarak 399 INR, çocuklar için 249 INR ücret karşılığında servis edilmektedir
- İlave yatak ücreti: günlük 1000.0 INR.
Yukarıd
- İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
- Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
- Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
- Bu konaklama yerinde kredi kartları, banka kartları ve nakit kabul edilmektedir
Otel Hakkında
Misafirler için 38 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz internet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.
Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför mevcuttur. Bu otelde ayrıca piknik alanı ve banket salonu sunulmaktadır.
Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.
Barbarua Maidam - 4,8 km / 3 mi
Lekai Chetia Maidam - 4,9 km / 3,1 mi
En yakın havaalanı Dibrugarh (DIB) - 13,3 km / 8,3 mi
Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.
Hotel Golden Orchid misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 07.30 ve 10 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.
Dibrugarh bölgesinde
Dibrugarh bölgesindeki Hotel Golden Orchid konaklamanızda Barbarua Maidam ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Lekai Chetia Maidam ile 6 dakika mesafede olacaksınız.