- Ana Sayfa
- Lansdowne Otelleri
- Hotel Green Palms


Hotel Green Palms
Oda Seçenekleri

- İlave yatak ücreti: gecelik 1000 INR.
Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir
- İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
- Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
- Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
- Bu konaklama yerinde kredi kartları kabul edilmektedir
- Kültürel normların ve misafir politikalarının ülkeye ve konaklama yerine göre farklılık gösterebileceğini lütfen unutmayın. Burada listelenen politikalar konaklama yeri tarafından sağlanmıştır.
- Bu otelde kimlik olarak PAN kartlarının kabul edilmediğini lütfen göz önünde bulundurun.
Otel Hakkında
18 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz internet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.
Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.
Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.
Gandhi Parkı - 0,6 km / 0,4 mi
Bhulla Tal Lake - 1,3 km / 0,8 mi
St. Mary s Church - 1,8 km / 1,1 mi
Shree Sidhbali Tapınağı - 36,5 km / 22,7 mi
Mandal River - 39,1 km / 24,3 mi
Sonanadi Doğal Yaşamı Koruma Alanı - 47,7 km / 29,6 mi
Palain River - 50,7 km / 31,5 mi
Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.
Mozaic yemek servisi için ideal, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7 ve 10 arasında ücretsiz alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.
Gandhi Parkı yakınında
Lansdowne bölgesindeki Hotel Green Palms misafirlere dağda, Gandhi Parkı ve St. Mary s Church 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Bhulla Tal Lake ile 0,8 mi (1,3 km) ve Shree Sidhbali Tapınağı ile 22,7 mi (36,5 km) mesafede.