Setur Servis Turistik A.Ş.
Belge No: 728
Otel / Konum
Giriş - Çıkış Tarihleri
Giriş - Çıkış Tarihleri
Kişi, Oda Sayısı1 Oda, 2 Yetişkin
Hotel Habitel Prime Genel 1
Hotel Habitel Prime Oda 2
Hotel Habitel Prime Oda 3

Hotel Habitel Prime

Bogota / Kolombiya

Oda Seçenekleri

 Oda 1
Fiyatları görmek için tarih seçiniz
Otel Özellikleri
Otel Özellikleri
Giriş-Çıkış ve Önemli Bilgiler
Giriş (Check-in)15-2
Çıkış (Check-out)öğlen
Zorunlu Ücretler

Sizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir. Ücretlere geçerli vergiler dâhil olabilir:

  • Konaklama yerinde Kolombiya katma değer vergisi (%19) ödemeniz gerekebilir. Kolombiya da yerleşik olmayıp yabancı bir kart veya Kolombiya dışından banka transferiyle ödeme yapan ve geçerli bir pasaport ile turist vizesi ibraz eden misafirler katma değer vergisinden muaf tutulabilir. Bu muafiyet yalnızca turist paket rezervasyonlarında (konaklama ve diğer seyahat hizmetleri) geçerlidir.

Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.

Opsiyonel Ücretler
  • Evcil hayvan ücreti: evcil hayvan başına, günlük 100000 COP.
  • Rehber hayvanlar ücretten muaftır
  • İlave yatak ücreti: gecelik 130900 COP.

Yukarıdaki liste tüm bil

Devamını Oku
Check-in Açıklamaları
  • İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
  • Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
  • Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
  • Bu konaklama yerinde kredi kartları ve nakit kabul edilmektedir
  • Nakitsiz ödeme imkânı mevcuttur
  • Gürültüsüz misafir odaları garanti edilmez
  • Bu konaklama yerindeki güvenlik özellikleri arasında yangın söndürücü, duman dedektörü, güvenlik sistemi ve ilk yardım çantası yer almaktadır
Bu konaklama yeri misafirlere havaalanı transfer servisi sunmaktadır. Misafirler seyahate çıkmadan önce rezervasyon onayındaki iletişim bilgilerini kullanarak varış ayrıntılarını konaklama yerine bildirmelidir. Resepsiyon çalışanları konaklama yerine varışta misafirleri karşılayacaktır. Konaklama yeri tarafından sağlanan bilgiler, otomatik çeviri araçları kullanılarak çevrilmiş olabilir.

Otel Hakkında


165 odada iPod takma konsolu ve Akıllı televizyonlar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz internet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.


Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya 24 saat açık spor salonu gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.


Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.

Avenida El Dorado - 0,1 km / 0,1 mi
Connecta 26 - 1,7 km / 1,1 mi
Connects İş Merkezi - 1,9 km / 1,2 mi
Nuestro Bogotá Alışveriş Merkezi - 2,3 km / 1,4 mi
Hayuelos Alışveriş Merkezi - 3,7 km / 2,3 mi
Zona Franca - 4 km / 2,5 mi
Bogotá Botanik Bahçesi - 4,5 km / 2,8 mi
Portal 80 Alışveriş Merkezi - 4,8 km / 3 mi
Bogota El Tiempo Gazetesi - 4,9 km / 3 mi
Salitre Plaza Alışveriş Merkezi - 5,3 km / 3,3 mi
Multiplaza - 5,8 km / 3,6 mi
Gran Estacion Alışveriş Merkezi - 6,5 km / 4 mi
Simon Bolivar Parkı - 6,9 km / 4,3 mi
Adalet Bakanlığı Binası - 7,1 km / 4,4 mi
Simón Bolívar Parkı - 7,6 km / 4,7 mi

Tercih edilen havaalanı Hotel Habitel Prime Bogotá (BOG-El Dorado Uluslararası) - 2,4 km / 1,5 mi mesafede



Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve 4 toplantı odası vardır. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.


Manduka yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6 ve 10.30 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.


Bogotá (Fontibon) içinde


Bogotá (Fontibon) bölgesindeki Hotel Habitel Prime misafirlere Connects İş Merkezi ve Vive Claro Kültür Bölgesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Bogotá ABD Elçiliği ile 7,9 km (4,9 mil) ve Corferias Bogota ile 9 km (5,6 mil) mesafede.

Otel Konumu
Hotel Habitel Prime
Avenida el Dorado No 100-97 Bogotá 110911 CO