Setur Servis Turistik A.Ş.
Belge No: 728
Hotel Jolly Roger Genel 1
Hotel Jolly Roger Genel 2
Hotel Jolly Roger Genel 3

Hotel Jolly Roger

Pietra Ligure / İtalya

Oda Seçenekleri

 Oda 1
Fiyatları görmek için tarih seçiniz
Otel Özellikleri
Otel Özellikleri
Giriş-Çıkış ve Önemli Bilgiler
Giriş (Check-in)14-23
Çıkış (Check-out)11
Zorunlu Ücretler

Sizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir. Ücretlere geçerli vergiler dâhil olabilir:

  • Şehir tarafından vergi alınmaktadır ve bu vergi konaklama yerinde ödenmektedir. Vergi sezonluk olarak değişmektedir ve tüm yıl boyunca uygulanmayabilir. Başka muafiyet durumları veya indirimler olabilir. Daha fazla bilgi için lütfen rezervasyon sonrasında alınan rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeri ile irtibat kurun.
  • Şehir vergisi alınmaktadır: 1 Ocak - 31 Mart döneminde, kişi başı, gecelik 0.00 EUR. Bu vergi 12 yaş yaşından küçük çocuklar için uygulanmamaktadır.
  • Şehir vergisi alınmaktadır: 1 Nisan - 31 Aralık döneminde, kişi başı, gecelik 1.50 EUR. Bu vergi 12 yaş yaşından küçük çocuklardan alınmamaktadır.

Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.

Opsiyonel Ücretler
  • Yakında ücretli otopark: günlük 15 EUR (656 fit mesafede)
  • Evcil hayvan ücreti: evcil hayvan başına, gecelik 10 EUR.
  • Rehber hayvanlar ücretten muaftır
  • Geç çıkış için
Devamını Oku
Check-in Açıklamaları
  • İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
  • Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
  • Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
  • Misafirlerin otelde otopark rezervasyonu için bu konaklama yeriyle önceden iletişime geçmesi gerekir
  • Bu konaklama yerinde kredi kartları, banka kartları ve nakit kabul edilmektedir
  • Bu konaklama yerinde balkon, veranda ve teras gibi çocuklar için uygun olmayabilecek açık alanlar bulunmaktadır; herhangi bir endişeniz varsa varışınızdan önce konaklama yeriyle iletişime geçerek size uygun bir oda ayarlayıp ayarlayamayacaklarını teyit etmenizi öneririz
Resepsiyon her gün 07.30 - 23 arasında açıktır. Giriş işlemleri için misafirlerin varıştan en az 72 saat önce rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yerini araması ve gerekli düzenlemeleri yaptırması gereklidir. Konaklama yerine saat 20 sonrasında varış yapacak misafirlerin önceden rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle iletişime geçmesi gereklidir. Misafirlerin giriş talimatlarını öğrenmek için konaklama yeriyle önceden irtibat kurması gereklidir. Resepsiyon sınırlı saatlerde hizmet vermektedir.

Otel Hakkında


Misafirler için 21 klimalı odada minibar mevcuttur. Ücretsiz kablolu ve kablosuz internet erişimi vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.


Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve kuaför gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca tur/bilet desteği, banket salonu ve bisiklet saklama alanı vardır.


Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.

Ramate Patikası - 1,2 km / 0,7 mi
Borgio Verezzi Mağaraları - 1,7 km / 1,1 mi
Santa Corona Hastanesi - 2,2 km / 1,4 mi
Rin Tin Plajı - 2,6 km / 1,6 mi
Arene Candide Mağarası - 3,5 km / 2,2 mi
Pasticceria Bar Carrubba - 4,3 km / 2,7 mi
Caprazoppa - 4,5 km / 2,8 mi
Marina di Loano - 4,5 km / 2,8 mi
5 Alberi Sughero Patikası - 4,6 km / 2,9 mi
Finale Ligure Plajı - 4,7 km / 2,9 mi
Serbest Plaj - 5,1 km / 3,2 mi
San Biagio Kolej Kilisesi - 6 km / 3,7 mi
Porta Testa - 6,1 km / 3,8 mi
Finale Arkeoloji Müzesi - Santa Caterina Manastırı - 6,1 km / 3,8 mi
Finale Ligure Arkeoloji Müzesi - 6,1 km / 3,8 mi

En yakın havaalanları:
Cenova (GOA-Cristoforo Colombo) - 71 km / 44,1 mi
Nice (NCE-Cote d Azur) - 136,1 km / 84,6 mi


Misafirler için asansör ve lobide kahve servisi vardır. Kısıtlı kapasitede otopark vardır.


Jo House Drink e Cucina yemek servisi için ideal, bu otelde, 2 restoran ve kahve dükkânı/kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 07.30 ve 11 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.


Ramate Patikası yakınında


Hotel Jolly Roger misafirlere Pietra Ligure bölgesinde, plaj yakınında, Varigotti Plajı ve Ramate Patikası ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Borgio Verezzi Mağaraları ile 1,3 mi (2 km) ve Santa Corona Hastanesi ile 1,3 mi (2,2 km) mesafede.

Otel Konumu
Hotel Jolly Roger
Corso Italia 229 Pietra Ligure 17027 IT