- Ana Sayfa
- Venedik Otelleri
- Hotel La Fenice Et Des Artistes


Hotel La Fenice Et Des Artistes
Oda Seçenekleri

Sizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir. Ücretlere geçerli vergiler dâhil olabilir:
- Ödemesi konaklama yerinde alınan şehir vergisi uygulanır. Venedik şehrinde ikamet edenler ve 10 yaş altındaki çocuklar vergiden muaftır. Gerekli belgelerin konaklama yerine sunulması kaydıyla, hastalar ve refakatçileri ile şehirde vazifeli olarak bulunan kişiler için ilave vergi muafiyeti uygulanabilir. 1-31 Ocak tarihleri arasında %30 indirim uygulanmaktadır.
- Şehir tarafından vergi alınmaktadır: 1 Ocak - 31 Ocak arasında, yetişkinler için kişi başı, gecelik 2.40 EUR; 10-16 yaş yaş arasındaki misafirler için gecelik 1.20 EUR.
- Şehir tarafından vergi alınmaktadır: 1 Şubat - 31 Aralık arasında, yetişkinler için kişi başı, gecelik 3.50 EUR; 10-16 yaş yaş arasındaki misafirler için gecelik 1.70 EUR.
Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.
- Kontinental kahvaltı yetişkinler için yaklaşık olarak 15 EUR, çocuklar için 8 EUR ücret karşılığında servis edilmektedir
Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere
- İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
- Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
- Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
- Bu konaklama yerinde kredi kartları, banka kartları ve nakit kabul edilmektedir
- Nakitsiz ödeme imkânı mevcuttur
- Bu konaklama yerindeki güvenlik özellikleri arasında yangın söndürücü, duman dedektörü ve güvenlik sistemi yer almaktadır
- Kültürel normların ve misafir politikalarının ülkeye ve konaklama yerine göre farklılık gösterebileceğini lütfen unutmayın. Burada listelenen politikalar konaklama yeri tarafından sağlanmıştır.
Otel Hakkında
67 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz internet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.
Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.
Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.
Teatro La Fenice - 0,1 km / 0,1 mi
Santa Maria del Giglio - 0,2 km / 0,1 mi
Campo Santo Stefano - 0,3 km / 0,2 mi
Palazzo Contarini del Bovolo - 0,3 km / 0,2 mi
St. Mark s Meydanı - 0,3 km / 0,2 mi
Museo Correr - 0,4 km / 0,2 mi
Teatro Goldoni Kültür Merkezi - 0,4 km / 0,3 mi
St Mark s Campanile - 0,5 km / 0,3 mi
St. Mark Bazilikası - 0,5 km / 0,3 mi
Palazzo Cavalli-Franchetti - 0,5 km / 0,3 mi
Palazzo Barbaro - 0,5 km / 0,3 mi
San Teodoro - 0,5 km / 0,3 mi
Bacino San Marco - 0,5 km / 0,3 mi
Tesoro - 0,5 km / 0,3 mi
Palazzo Grassi - 0,6 km / 0,4 mi
Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur.
Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 07.30 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.
Grand Canal (Büyük Kanal) yakınında
Hotel La Fenice Et Des Artistes size Venedik merkezinde, Teatro La Fenice yakınında ve St. Mark s Meydanı ile yürüyerek 4 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Rialto Köprüsü ile 0,4 mi (0,6 km) ve St Mark s Campanile ile 0,3 mi (0,5 km) mesafede.