Hôtel la Magnaneraie




Fiyatları görmek için tarih seçiniz
Otel Özellikleri
Giriş-Çıkış ve Önemli Bilgiler
Otel Hakkında
Misafirler için 32 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz internet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.
Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve lobide şömine sunulmaktadır.
Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.
Pierre de Luxembourg Müzesi - 0,8 km / 0,5 mi
Colline des Mourgues - 0,8 km / 0,5 mi
Eglise Collegiale Notre-Dame - 0,9 km / 0,5 mi
Chartreuse de Villeneuve lez Avignon - 0,9 km / 0,5 mi
Chartreuse du Val de Benediction - 1 km / 0,7 mi
St-Andre Kalesi - 1,1 km / 0,7 mi
Tour Philippe le Bel - 1,5 km / 0,9 mi
Avignon Dönme Dolabı - 3,2 km / 2 mi
Rue de la Republique - 3,2 km / 2 mi
Pont Saint-Bénézet - 3,3 km / 2 mi
Musée Louis Vouland - 3,3 km / 2 mi
Avignon Belediye Binası - 3,3 km / 2 mi
Place de l Horloge - 3,3 km / 2 mi
Küçük Saray Müzesi - 3,3 km / 2 mi
Calvet Müzesi - 3,3 km / 2,1 mi
En yakın havaalanları:
Avignon (AVN-Caumont) - 17,1 km / 10,6 mi
Nimes (FNI-Garons) - 55,7 km / 34,6 mi
Hôtel la Magnaneraie için önerilen havaalanı Avignon (AVN-Caumont).
Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Villeneuve-les-Avignon bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 646 ayak kare alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Kısıtlı kapasitede otopark vardır.
Otelin Fransız mutfağı alanında uzman bar/oturma salonu Bar à Manger misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlere her gün 7 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.
Chartreuse de Villeneuve lez Avignon yakınında
Hôtel la Magnaneraie misafirlere Villeneuve-les-Avignon bölgesinde, tarihi bölgede, Pierre de Luxembourg Müzesi ve Colline des Mourgues ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Luberon Bölge Parkı ile 13,7 mi (22 km) ve Chartreuse de Villeneuve lez Avignon ile 0,9 mi (1,5 km) mesafede.