Hotel Le Isole




Fiyatları görmek için tarih seçiniz
Otel Özellikleri
Giriş-Çıkış ve Önemli Bilgiler
Otel Hakkında
Misafirler ücretli ve ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve LCD televizyon bulunan 13 ayrı ayrı döşenmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz internet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve bide bulunur. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.
Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.
Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.
Riva degli Schiavoni - 0,1 km / 0,1 mi
San Zaccaria Deniz Otobüsü - 0,2 km / 0,1 mi
Ponte dei Sospiri köprüsü - 0,2 km / 0,1 mi
Vivaldi Kilisesi - 0,2 km / 0,1 mi
Bacino San Marco - 0,2 km / 0,1 mi
St. Mark s Meydanı - 0,2 km / 0,2 mi
Doge s Sarayı - 0,3 km / 0,2 mi
St. Mark Bazilikası - 0,4 km / 0,2 mi
Grand Canal (Büyük Kanal) - 0,4 km / 0,2 mi
St Mark s Campanile - 0,4 km / 0,3 mi
Aziz Giovanni ve Paolo Bazilikası - 0,6 km / 0,4 mi
Calle Larga XXII Marzo - 0,7 km / 0,4 mi
Marco Polo nun Evi - 0,7 km / 0,4 mi
Venedik Cephaneliği - 0,7 km / 0,4 mi
Teatro Malibran - 0,7 km / 0,5 mi
Misafirler için bilgisayar istasyonu, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirlerimiz için kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi ücretlidir.
Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7 ve 11.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.
St. Mark s Meydanı yakınında
Hotel Le Isole tercihinizle Venedik merkezinde konaklayacaksınız. Riva degli Schiavoni ve San Zaccaria Deniz Otobüsü sadece birkaç adım ötenizde olacak. Bu otel Vivaldi Kilisesi ve Doge s Sarayı yakınındadır.