Setur Logo
Setur Servis Turistik A.Ş.
Belge No: 728
Hotel Le Isole Genel 1
Hotel Le Isole Genel 2
Hotel Le Isole Genel 3

Hotel Le Isole

Venedik / İtalya

Oda Seçenekleri

 Oda 1
Fiyatları görmek için tarih seçiniz
Otel Özellikleri
Otel Özellikleri
Giriş-Çıkış ve Önemli Bilgiler
Giriş (Check-in)14-gece yarısı
Çıkış (Check-out)öğlen
Zorunlu Ücretler

Sizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir. Ücretlere geçerli vergiler dâhil olabilir:

  • Ödemesi konaklama yerinde alınan şehir vergisi uygulanır. Venedik şehrinde ikamet edenler ve 10 yaş altındaki çocuklar vergiden muaftır. Gerekli belgelerin konaklama yerine sunulması kaydıyla, hastalar ve refakatçileri ile şehirde vazifeli olarak bulunan kişiler için ilave vergi muafiyeti uygulanabilir. 1-31 Ocak tarihleri arasında %30 indirim uygulanmaktadır.
  • Şehir tarafından vergi alınmaktadır: 1 Ocak - 31 Ocak arasında, yetişkinler için kişi başı, gecelik 2.40 EUR; 10-16 yaş yaş arasındaki misafirler için gecelik 1.20 EUR.
  • Şehir tarafından vergi alınmaktadır: 1 Şubat - 31 Aralık arasında, yetişkinler için kişi başı, gecelik 3.50 EUR; 10-16 yaş yaş arasındaki misafirler için gecelik 1.70 EUR.

Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.

Opsiyonel Ücretler
  • Açık büfe kahvaltı yetişkinler için yaklaşık olarak 9 EUR, çocuklar için 9 EUR ücret karşılığında servis edilmektedir

Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve

Devamını Oku
Check-in Açıklamaları
  • İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
  • Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
  • Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
  • Bu konaklama yerinde kredi kartları, banka kartları ve nakit kabul edilmektedir
  • Gürültüsüz misafir odaları garanti edilmez
  • Bu konaklama yerindeki güvenlik özellikleri arasında yangın söndürücü, duman dedektörü ve ilk yardım çantası yer almaktadır
  • Bu konaklama yerindeki bazı odalar çocuklara uygun değildir; lütfen müsait odaları görüntülemek için arama parametrelerine çocukların yaşını ekleyin
  • Kültürel normların ve misafir politikalarının ülkeye ve konaklama yerine göre farklılık gösterebileceğini lütfen unutmayın. Burada listelenen politikalar konaklama yeri tarafından sağlanmıştır.
Bu konaklama yeri misafirlere gemi terminali transfer servisi sunmaktadır (bu hizmet ücretli olabilir). Misafirler rezervasyon onayının üzerindeki iletişim bilgilerini kullanarak varıştan 72 saat önce konaklama yeriyle iletişime geçmeli ve varış ayrıntılarını konaklama yerine bildirmelidir. Misafirlerin giriş düzenlemeleri için rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yerini önceden araması gereklidir. Konaklama yerine saat 20 sonrasında varış yapacak misafirlerin önceden rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle iletişime geçmesi gereklidir. Misafirlerin giriş talimatlarını öğrenmek için konaklama yeriyle önceden irtibat kurması gereklidir. Resepsiyon çalışanları konaklama yerine varışta misafirleri karşılayacaktır. Venedik teki konaklamaları için rezervasyon yapan misafirlerin, #EnjoyRespectVenezia sitesini (www.comune.venezia.it/en/content/enjoyrespectvenezia) ziyaret ederek şehirle ilgili önemli bilgi ve yönetmelikleri incelemeleri rica olunur. Yılın belirli tarihlerinde ziyaretçilerin Venedik e girebilmek için kişi başı günlük 5-10 EUR erişim ücreti ödemesi gerekmektedir. Venedik te konaklama yapanlar bu ödemeden muaftır. Ancak misafirlerin önceden muafiyet kuponu talep etmeleri ve bunu varışta kimlikleriyle birlikte ibraz etmeleri gerekmektedir. Ödeme yapılması gereken tarihleri ve ücretleri incelemek ve muafiyet talebinde bulunmak için cda.ve.it/en/ adresini ziyaret edin.

Otel Hakkında


Make yourself at home in one of the 13 individually furnished guestrooms, featuring minibars (stocked with some free items) and LCD televisions. Complimentary wireless internet access keeps you connected, and satellite programming is available for your entertainment. Private bathrooms with showers feature rainfall showerheads and bidets. Conveniences include phones, as well as laptop-compatible safes and desks.


Take in the views from a terrace and a garden and make use of amenities such as complimentary wireless internet access.


Distances are displayed to the nearest 0.1 mile and kilometer.

Riva degli Schiavoni - 0.1 km / 0.1 mi
Bridge of Sighs - 0.2 km / 0.1 mi
San Zaccaria Waterbus - 0.2 km / 0.1 mi
Vivaldi Church - 0.2 km / 0.1 mi
Bacino San Marco - 0.2 km / 0.1 mi
St. Mark s Square - 0.2 km / 0.1 mi
Doge s Palace - 0.3 km / 0.2 mi
San Teodoro - 0.3 km / 0.2 mi
Chiesa di Santa Maria Formosa - 0.3 km / 0.2 mi
St. Mark s Basilica - 0.3 km / 0.2 mi
St Mark s Campanile - 0.4 km / 0.3 mi
Museo Correr - 0.5 km / 0.3 mi
Basilica di San Giovanni e Paolo - 0.6 km / 0.4 mi
Marco Polo s Home - 0.7 km / 0.4 mi
Teatro Goldoni - 0.7 km / 0.5 mi


Featured amenities include a computer station, express check-in, and express check-out. A cruise ship terminal shuttle is available for a surcharge.


Take advantage of the hotel s room service (during limited hours). Quench your thirst with your favorite drink at the bar/lounge. Buffet breakfasts are available daily from 7:30 AM to 9:30 AM for a fee.


Near St. Mark s Square


With a stay at Hotel Le Isole, you ll be centrally located in Venice, steps from Riva degli Schiavoni and San Zaccaria Waterbus. This hotel is within close proximity of Vivaldi Church and Doge s Palace.

Otel Konumu
Hotel Le Isole
Campo San Provolo, Castello 4661 Venice 30122 IT